Inspiration,  Leisure

WEEKENDER vol. 6

Kesäpäivät, joskus ne kuluvat madellen vailla tekemistä, joskus ne viuhahtavat vauhdilla ohi vaikka puuhaa ja energiaa olisi vielä jäljellä.

Minulla on nyt viikko takana kolmistaan oloa lasten kanssa, kun mies vielä viikon verran tekee töitä ennen kesälomaansa. Olen yllättänyt miten mukavasti ja helposti viime viikko meni, vaikka olimme vain kotosalla ja kalenteri oli tyhjänä. Muutamia spontaaneja vieraita tuli käymään ja se tietysti piristi itse kutakin. Kesä on siitä ihanaa aikaa, että vaikka ei olisikaan lomalla, valo ja lämpö saavat ihmiset liikkeelle ja sosialisoimaan aivan eri tavalla kuin muina vuoden aikoina!

Tämän viikolopun WEEKENDER-postauksessa ajattelin listata muutamat suosikkiuimapaikkani pääkaupunkiseudulta. Suurin osa paikoista on Espoon puolella, kun kerran täällä päin asutaan ja niissä on helppo lähteä käymään lastenkin kanssa.

Sorvalampi, Espoo

Haukilahden ranta, Espoo

Matinkylän ranta, Espoo

Leppävaaran maauimala, Espoo

Rusutjärvi, Tuusula

Kasinonranta, Helsinki

Westendin ranta, Espoo

Hietaniemenranta, Helsinki

Allas Sea Pool, Helsinki

Uimastadionin maauimala, Helsinki

Iso Vasikkasaari, Espoo

Ovatko näistä PK-seudun uimapaikoista jotkin tuttuja teille? Entä onko teillä vinkata muista hyvistä uimapaikoista tällä seudulla?

Here are some of my favourite places to go swimming in the Helsinki area. The water is warm right now, at least here in the south of Finland. Many of the places I mentioned are also kid friendly, so I recommend a swim for the whole family on a sunny day!

Aurinkoista viikonloppua!

jaminamaria_signature

Ps. Kuvat ovat puhelimen kuvasaldoa tältä viikolta. Otettu HUJI-kamerasovelluksella 90-luvun tyyliin, me likey!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: