Inspiration

WEEKENDER vol. 4 Summer vibes

Tämän viikon WEEKENDER-postauksessa minua inspiroineet asiat liittyvät vahvasti kesään ja kesäfiilikseen. Tässä kuusi tällä viikolla ajatuksia herättäneitä asioit:

Kukka Syreeni

Olen jo kahteen kertaan tällä viikolla kerännyt näitä hurmaavan tuoksuisia kukkia maljakkooni. Rakastan syreeneejä, niiden kauneutta ja tuoksua ja haavenani on joskus istuttaa aidallinen näitä omalle pihalle! Syreeni on upean runsas ja helppohoitoinen kasvi tällaiselle ei-niin-vihreä-peukaloiselle puutarhurille.

Ruoka Tuoreet marjat

Viime viikonlopun brunssilta minulle jäi päälle tuoreiden marjojen himo. Olenkin ostanut mansikoita ja mustikoita ihan tavallisimmista ruokakaupoista ja syönyt niitä sellaisenaan tai puuron kanssa. Suomalaisia versioita odotellessa on espanjalaiset marjat kelvanneet hyvin. Eiköhän ne suomalaiset mansikat ala pian kypsymään, kun on näin upeita kelejä ollut!

Juoma Freixenet Italian Rosé

Freixenet Italian Rosé

Viinin ystävänä rosée on yksi minun suosikkikesävirvokkeistani. Freixenetin ihana prosecco ”kristallipullossa” sai jatkoa rosée versiosta ja se maistuu todella hyvin sekä kuivan, että makean ystäville. Useimmiten minä olen ystävistäni se, joka pitää enemmän kuivista viineistä ja toiset sitten taas makeammista, jolloin me emme oikein pysty ostamaan yhteistä pulloa. Freixenet on kuitenkin yllättänyt kaikki sillä, että heidän kuohuvansa maistuvat monelle. Eipä kyseisiä kuohuvia ole hinnallakaan pilattu, vaikka ne eivät sieltä alahyllyltä Alkosta löydykään. Balance is the key!

Musiikki Calvin Harris ft. Dua Lipa – One Kiss

Kesäbiisi parhaimmillaan, kevyttä ja rentoa. Heti tätä biisiä kuunnellessa alkaa heilumaan musiikin tahdissa… Anteeksi kanssa-autoilijani, näytän varmasti hulvattomalta (tai idiootilta) ”tanssiessani” ratissa!

Vaate Napitetut hellemekot

Olen ihastellut näitä yksinkertaisen kauniita hellemekkoja ympäri internetiä ja somea ja etsinnässä onkin nyt täydellinen lisäys omaan mekkokokoelmaani! Kuvan mekko on Next:iltä, mutta olen katsellut myös Topshopilta ja Nordstromilta vastaavanlaisia…

Next City Dress

Paikka Helsingin kattoterassit

Viisi suosikkiani Helsingistä kauniilla maisemilla. Ensimmäiset kolme ovat urbaania Helsinkiä, kun taas kahdessa jälkimmäisissä saa nauttia meren läheisyydestä ja raikkaasta ilmasta.

Loiste, Kaivokatu 3
Stockmann Roof, Aleksanterinkatu 52
Torni Ateljeé Bar, Yrjönkatu 26
Löyly, Hernesaarenranta 4
Allas Sea Pool, Katajannokanlaituri 2a

Tänä keväänä/ kesänä en ole käynyt kuin vasta Allas Sea Poolilla, mutta ehdottomasti täytyy kyllä päästä nauttimaan näistä kaikista mainitsemistani maisemista vielä tämän kesän aikana. Minulle saa myös vinkata muista hyvistä kattoterasseista Helsingissä, joissa voisin kesällä käydä nauttimassa ihanista kesäilloista!

Tänä viikonloppuna on lauantai tarkoitus viettää perheen kesken ulkosalla, käydä miehen kanssa hieman pyöräilemässä ja sitten sunnuntai kuluukin Naisten Kympin meiningissä serkkuni kanssa, huhhuh!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: