Leisure

Viikonloppu kuvina

Viikonloppu on mennyt ihan vilauksessa! Palasimme mökiltä oletettua aiemmin, sillä oma kestävyyteni (sekä fyysinen että mentaalinen) tuntui loppuvan jo viikon pituisen mökkiloman jälkeen. Onneksi mies on ymmärtäväinen ja oli jo seuraavana aamuna starttaamassa autoa kohti kotia. Tässä vaiheessa raskautta kun koti on paras paikka rentoutua ja levätä. Poika sen sijaan hieman vastahakoisesti lähti takaisin kotiin, mutta puoltaessamme paluuta hyvillä rantakeleillä hän hyväksyi nopean lähdön pois Pohjois-Karjalan sateista.

Viikonloppuna laitoimme heti lupauksemme täytäntöön ja suuntasimme muun muassa Espoon rantaraitille (Haukilahden ranta) ja Hankoon (Plagen) uiskentelemaan. Säät todella hellivät meitä ja saimme molempina päivinä nauttia lämpimästä ja suhteellisen tuulettomista merimaisemista! Rantapäivät ovat niin helppoja ja yksinkertaisia: viltti, pyyhkeet & ja uikkarit, hiekkalelut ja eväät autoon ja eikun mars rantaan! Ainoa mistä pitää oikeasti huolehtia on kunnon aurinkosuoja ja nesteytys koko perheellä.

Lauantaina vietimme aamupäivän tutustuen tulevan päiväkodin pihaan ja sen lähiympäristössä seikkaillen. Onneksemme poika oli vakuuttunut leikkien mahdollisuuksista uusissa ympyröissä ja siten myös syksyn uudet kuviot jännittävät vähemmän sekä poikaa että vanhempia!

Illasta vielä suunnistimme koko perheen voimin Tapiolan Sandroon päivälliselle, jonne seuraksemme saimme myös miehen äidin ja veljenkin. Ai että miten tuo kuvissa vilahtava halloumisalaatti oli herkullista! Olen muutenkin nyt hurahtanut halloumiin ihan kotioloissakin, en tiedä mistä moinen on saanut alkunsa, eihän se maistu juuri miltään… Mutta silti se vain tarttuu aina mukaan kaupasta!

Sunnuntaina Hankovierailun jälkeen eksyimme vielä Fiskarsin kylään jäätelöille, se kun on aivan matkan varrella Hangosta Espooseen. Ihastuimme kumpikin mieheni kanssa paikkaan ja tarkoitus olisikin joskus tulla (ehkäpä) kahdestaan ajan kanssa tutustumaan kylän tarjontaan. Poikamme nimittäin lähinnä innostui kaloista, jotka uiskentelevat kylän läpi virtaavassa joessa sekä isosta leikkipuistosta alueella, joten meidän sightseeingit olivat melko suppeat tällä kertaa 😀

Meille myös eilinen tuntui aivan viikonlopulta, sillä saimme pitkästä aikaa miehen kanssa viettää keskenämme laatuaikaa kierrellen Helsingissä kauppoja ja samalla etsien miehelle uusia housuja. Tilaisuus tekee varkaan ja päädyimmekin nauttimaan sekä hitaan lounaan ja vielä pullakahvitkin yhdessä ilman sen suurempaa kiirettä kotiin. Poika sai sillä aikaa viettää laatuaikaa mummonsa kanssa kotipihalla ja mustikkametsässä touhuten. Win-win siis!

Tässä pieni kuvapläjäys viikonlopulta, jostain syystä ne eivät ole nyt kronologisessa järjestyksessä mutta eipä sen väliä, tunnelmat välittyvät kuitenkin! By the way kuvista löytyvä drinkki ei ole minun, vaan mieheni, josta niin kovin haaveilin saavani maistaa! Enää pari kuukautta niin saan taas edes maistaa 😛

Toivottavasti saisimme seuraavinakin päivinä nauttia yhtä aurinkoisista keleistä, sillä luvassa tälle viikolle on niin uimista, ystävien kanssa terdeilyä ja yhdet valmistujaisetkin!

Aurinkoista tiistaita!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: