The Beauty Beneath

Beauty,  Leisure

Vaatteita, kuohuvaa, kauneutta ja hyvinvointia

Olin aivan innoissani kun pari viikkoa sitten Instagram viesteihini kilahti kutsu By Pinja-vaatemalliston esittelytilaisuuteen. Olen seurannut jo jonkin aikaa Pinjaa somessa sekä shoppaillut hänen nettikaupassaan ja olinkin todella otettu kutsusta bloggaajille ja somevaikuttajille tarkoitettuun tilaisuuteen. Kutsu oli avec, joten nappasin mukaani naisellisia vaatteita arvostavan ystäväni Tuulin ja lähdimme yhdessä katsomaan mitä ilta pitäisi sisällään! (Tuulin kanssa olemme sellaisia romanttisten ja kauniiden asioiden ihastelijoita, niin vaatetuksen kuin sisustuksen suhteen ja kutsunkin häntä minun tekstiilikaksosekseni.)

Ensimmäistä kertaa jätin tytön hoitoon jollekin muulle kuin miehelleni, eli hieman oli jännitystä ilmassa astuessani ulos kotiovesta. Olin kuitenkin jemmannut maitoa pulloon, joten periaatteessa kaiken pitäisi sujua hyvin. Tyttö ei ole kuitenkaan juonut monesti pullosta tämän reilun kahden kuukauden aikana, joten en voinut olla varma pulloruokinnan onnistumisesta. Äitini selvisi kuitenkin kunnialla illasta, jes jes!

Tilaisuus pidettiin maanantai-iltana Kauneushoitola Hillassa Hietalahdenkadulla. Hillan ihanat naiset tarjosivat meille illan aikana rentouttavia minihoitoja ja itsekin pääsin hartiahierontaan pitkästä aikaa, ai miten ihanaa! Hillan hoidoissa käytetään muun muassa Ekopharman luonnollisia ja suomalaisia tuotteita, jotka tuoksuvat aidoilta marjoilta. Minua hierottaessa käytettiin Hilla-sarjan voidetta ja se tuoksui aivan ihanasti lakalta, olematta kuitenkaan liian tuju tuoksuna. Mukaani sain vielä Vadelma-sarjan kasvovesisuihkeen, jonka funktio on kosteuttaa (tarvittaessa pitkin päivää) ja senkin tuoksu on jälleen aivan ihana ja makeahko vadelma, nam nam! Ajattelin vielä tilata Mustaherukkasarjasta kasvonaamion, sen verran rakastan sen marjan tuoksua, että ihan vain sen takia on se saatava… 😀

Paikan päällä oli tarjolla niin herkkuja Gateaulta kuin Henkelliltäkin. Skumppalasin kanssa kiertelimme ympäri hoitolaa, jutustelimme muiden vieraiden kanssa, hypistelimme kauniita vaatteita ja ihastelimme joidenkin naisten mukana olleita pieniä vieraita (vauvoja siis). Saattoi pieni pala suklaakakkuakin eksyä suuhuni…

Sovittelin illan aikana Pinjan mallistosta yhtä paidoista, jotta osaisin sitten laittaa oikean koon tilaukseen. Kyseessä oli tämä pitsinen paita, johon tykästyin sen naisellisuuden sekä istuvuuden myötä. Pinjan vaatteet eivät ole mitenkään erityisesti suunniteltu äideille tai imetykseen, mutta ne ovat kieltämättä käteviä ja kauniita myös meille, ketkä eivät ole vielä aivan synnytyksestä palautuneet omaan kokoonsa tai joutuvat pohtimaan pukeutumistaan myös imetyksen kannalta, olematta kuitenkaan mitään telttoja tai kaapuja. Esimerkkinä tämä toinen paitasuosikkini mallistosta. Tämä Peplum -paita on pehmeää denim-kangasta, joka on kuitenkin jämäkkä ja ryhdikäs, sekä kauniisti vyötäröä korostava (vaikka sellainen olisi vielä vähän kateissa, haha).

ByPinja-malliston vaatteet ovat suomalaista käsityötä ja tehty yhteistyössä Pietamon kanssa. Tilauksia voi tehdä Pinjan verkkokaupasta, jossa myydään myös laajaa valikoimaa Pinjan suunnittelemia imetyskoruja.
Oli aivan huippua päästä tutustumaan suomalaiseen suunnittelu- ja käsityöhön, sen ollessa myös yksi minun kiinnostuksenkohteistani. Omien unelmien seuraaminen on aina niin inspiroivaa. Ihailenkin valtavasti niitä naisia, jotka tekevät paljon töitä unelmiensa toteuttamiseksi (varsinkin lasten kasvatuksen ohella, molempien ollessa kokopäiväistä työtä ja siten välillä hankalia sovittaa yhteen) ja uskaltavat ottaa hyppyjä tuntemattomaan.

Kiitos vielä Pinjalle kutsusta, Kauneushoitola Hillalle rentouttavasta hoidosta ja ystävälleni Tuulille hyvästä seurasta! <3

xx

 

 

 

 

 

 

Seuraa blogiani myös Instagramissa: @thebeautybeneathblog
Facebookissa: thebeautybeneathblog

Twitterissä: maria_gronberg

Vastaa