Family

Vaaleanpunaisia unelmia

Pääsiäisen jälkeen normaali arki on lähtenyt hieman jähmeästi käyntiin. Poikamme ei ollut yhtään innoissaan palaamassa päivähoitoon ja itselläkin meni pari päivää saada jotain oikeasti aikaan opintojen suhteen. Onneksi kuitenkin eilen sain jo todella hyvin tehtyä erään kurssin loppusuoritusta, joka myös avittaa gradun etenemisessä, joten stressitasot eivät ihan hirveän korkealle nousseet, vaikka vain yhtenä päivänä tällä viikolla käytin aikaani varsinaisesti opiskeluun.

Tämä viikko on muutenkin ollut hieman poikkeava, tai ehkä erityinen on parempi sana kuvaamaan tämän hetkisiä tuntemuksiani, nimittäin minulla on ilo (vihdoin) jakaa ihana uutinen kanssanne: meidän pojastamme tulee syyskuussa isoveli! Meidän perhe kasvaa siis yhdellä lisää, emmekä voisi olla siitä onnellisempia.

Tällä kertaa meidän perhettä siunataan tyttärellä ja onkin kivaa (ja jännittävää!) päästä tutustumaan myös tyttöjen maailmaan. Tai no, tyttöjen vaateosastolle ainakin, en tiedä vielä eroaako pienen lapsen kasvatus juurikaan toisistaan, oli sitten kyseessä poika tai tyttö!

Olemme siis jo edenneet raskauden puolen välin yli ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin, mikäli hirveää pahoinvointia ja närästystä ei lasketa. Tämänkertainen raskaus tuntuu monella tapaa erilaiselta kuin edellinen, niin hyvässä kuin pahassakin ja tällä kertaa aika kuluu myös nopeammin. Siihen saattaa kyllä vaikuttaa suuresti se, että meiltä löytyy jo yksi vauhtihirmu, jonka kanssa ei ole hetkeäkään tylsää!

Mikäli haluatte ja teitä kiinnostaa, niin voin kirjoitella enemmänkin odotusajasta yms., minusta kun tuntuu, että aihe alkaa olemaan ikäisteni keskuudessa melko ajankohtainen. Laittakaa kommenttia ja kysymyksiä tänne tai Facebookiin, niin katson minkälaisia juttuja keksin jakaa teidän kanssanne! Teidän ei-vauvoista-kiinnostuneiden ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, että tämä blogi yhtäkkiä vauvablogiksi muuttuisi. En ole nimittäin sen tyyppinen ihminen, jonka päässä pyörisi koko ajan erilaiset vauva-aiheiset asiat! Tykkään omalla ajallani ottaa välillä etäisyyttä äitimoodiin, joten siksi pidän huolen siitä, että postausten pääpaino pysyy jossain ihan muualla kuin lasten maailmassa.

Tässä postauksessa (postausaiheeseen sopivana) kuvituksena sukupuolen selvityksen kunniaksi ostamani vauvan vaatteet. En vain voinut vastustaa tätä väriä, tyttömäinen tyttö kun olen! Nämä vaaleanpunaiset unelmat löytyivät tällä kertaa Ison Omenan Zarasta ja KappaAhlista, lempilastenvaateliikkeistäni <3 Toki tyttäremme saa käytettäväkseen myös paljon veljensä vaatteita, jotka ovat pääasiassa hyvin sukupuolineutraaleja ja miksei tytölle voisi sinistä ja vihreää pukea yhtälailla. Ja pojallemme vaaleanpunaista! En ole niin valikoiva värien suhteen. Kunhan vaatteet ovat kauniita ja sopivia käyttötarkoitukseen, they are jsut fine.

Tämä viikko lähenee pian loppuaan ja olen lupautunut huomenna menemään töihin, joten tälle viikolle ei paljon opiskelua tosiaan mahtunut, mutta toisaalta, joskus pitää elää ihan vain fiilispohjalta ja tällä viikolla fiilis on ollut vähän tällaista vaihtelevaa. Joskus jähmeämpää ja joskus taas ihan huippuinnostavaa!

Mukavaa torstai-iltaa kaikille,

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: