Beneath

Uuteen kotiin!

Follow my blog with Bloglovin

On vihdoin aika palata elävien kirjoihin, tässä on nimittäin lähes kuukauden verran sairasteltu enemmän tai vähemmän. Lisäksi olen kärsinyt aivan valtavasta väsymyksestä, jonka ansiosta olen pyhittänyt vapaa-aikani lähestulkoon vain kotona olemiselle ja nukkumiselle. Yöuneni ovat olleet melkein yhtä pitkiä kuin poikani, joka kuitenkin on vasta (kohta) kolmivuotias! Mikäs siinä, mentaliteettini on aina ollut se, että jos unelle on tarvetta, on nukuttava.

img_7255

En tiedä sitten johtuuko se siitä, että olemme taas matkalla valoisampaa vuodenaikaa kohti vai mistä, mutta nyt taas tuntuu hieman pirteämmältä pitkästä aikaa. Ehkä tässä on myös kärsitty kaiken maailman taudit ja pöpöt (krhm, kiitos päiväkotilaisen), että ollaan jo voiton puolella? On ollut kuitenkin ihanaa nauttia näistä muutamista aurinkoisista päivistä. Kuvissa näkyy yksi ulkoilupaikkasuosikkini Seurasaari, jossa viime keväänä ja kesänä kävimme useampaan kertaan. Ensi viikonloppuna olisi taas tarkoitus mennä, toivottavasti säät hellivät!

On tässä onneksi siis kaikenlaista ehtinyt tapahtuakin, vaikkakin sitten sairastellessa. Me nimittäin olemme muuttamassa jälleen (toivottavasti seuraavaksi viideksi vuodeksi) ja tällä kertaa omaan ASO-kotiin! Maaliskuun loppupuolella olisi tarkoitus muuttaa uuteen osoitteeseen.

Uusi kotimme on isompi kuin nykyinen kotimme: saamme pojallemme isomman huoneen sekä yhden ylimääräisen huoneen. Siitä ylimääräisestä huoneesta on tarkoitus tulla työhuone, meille molemmille. Minä kun sitten maaliskuussa aloitan ahkeroimaan graduni parissa ja mieheni tehdessä aika paljonkin välillä kotoa käsin töitään, tuntui loogiselta hankkia yksinäiselle työskentelylle rauhallinen soppi. Lisäksi olen suunnitellut siihen huoneeseen myös pientä jumppanurkkausta!

img_7266

img_7267

img_7268

Tuleva kotimme sijaitsee lähellä meidän nykyistä asuinaluetta ja niitä lähipalveluja (terveyskeskus, neuvola, pankit, ruokakaupat), joita jo nyt käytämme, joten muutos arjessa ei tule olemaan hirmuinen, onneksi. Päiväkotia poikamme joutuu valitettavasti vaihtamaan, mutta vaihto tulee melko luonnollisessa kohtaa, sillä hän vaihtaisi joka tapauksessa isompien ryhmään tänä keväänä tai tulevana syksynä. Olemme myös harkinneet englanninkielisen päivähoidon mahdollisuutta  sen läheisyyden, sekä poikamme kielellisen sujuvuuden takia.

img_7269

Itse olen saanut kasvaa monikielisessä ympäristössä, josta on ollut aivan valtavasti minulle hyötyä myöhemmissä opinnoissani ja elämässä noin yleisestikin. Nyt kun poikamme osoittaa mielenkiintoa kieltä ja eri kieliä kohtaan, haluamme tarjota hänelle mahdollisuuden siihen, mihin minulla ei ollut aikoinaan perheeni asuinpaikkamme takia.

img_7270

Kaikkea uutta kivaa ja jännittävääkin on siis tiedossa! Ihanaa myös ajatella, että maaliskuun lopussa on sitten jo niin valoisaa, joka inspiroi puolestaan sisustamaan uutta kotia ihan eri tavalla! Sisustuksen täyteisiä postauksia siis luvassa, hehe.

Ihanaa viikonloppua!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: