Beneath

The Beauty Beneath

cropped-bruxelles2013-090.jpg

Hei kaikille potentiaalisille uusille lukijoilleni!

Blogin perustamista suunnitellessani ajattelin, että postausaiheet pohjautuisivat omaan arkeeni naisena, äitinä, vaimona ja ystävänä. Minua kiinnostavat niin pinnalliset asiat kuten esimerkiksi tyyli ja sisustus, mutta myös syvällisemmät aiheet kuten vanhemmuus ja pari- ja ystävyyssuhteet tulevat esille arjen tiimellyksessä. Aikalailla siis Lifestyle -alueella liikutaan blogini aiheissa.

The Beauty Beneath -blogi nimensä mukaisesti keskittyy hyvään tunnelmaan ja positiiviseen elämänasenteeseen, unohtamatta inhimillistä ja syvällisempää ajatuksenkulkua. Toivon, että kirjoituksistani kuultaa läpi blogin tärkein ominaisuus, eli arjen luksus ja pienet nautinnot, jotka tuovat iloa ja kauneutta lukijoitten elämään. Toisaalta toivon kirjoituksieni tuovan myös hetken tauon itse kullekin siihen hektiseen elämään, jossa kiire määrää tahdin ja aika on kortilla.

Muualla mediassa tanskalainen ilmiö hygge on ollut jo jonkin aikaa pinnalla ja näkisin myös oman blogini mentaliteetin lainaavan samankaltaisia periaatteita ja toimivan siten eräänlaisena hyvän olon ja mielen portaalina.
Päätin aloittaa bloggaamisen, koska koen, että minulla on paljon ideoita ja ajatuksia, jotka haluan kerätä yhteen paikkaan ja jakaa niitä muillekin siinä samalla.

bruxelles2013-096

Tähän blogiurani alkuun sopisi varmaankin lyhyt esittely itsestäni: Hei, olen María ja olen pääkaupunkiseudulla asustava 26-vuotias nainen, äiti ja vaimo. Olen pääasiassa työelämässä, mutta vietän osan ajastani myös yliopistolla gradututkielmaani raapustaen. Vapaa-aikani vietän pääasiassa perheen kesken ja ystäviäni nähden.

Tämän postauksen kuvat ovat Brysselin matkaltani. Vierailin siellä ystävieni kanssa kuninkaallisessa puutarhassa, mistä löytyi tällainen upea vanha peili ”viidakon” keskeltä. Siinä me sitten nappailimme utuisia, ja hieman jopa mystisiä peiliselfietä! Pyrinkin jokaiseen postaukseen laittamaan itseottamiani valokuvia, joten toivon, että mikäli haluatte niitä käyttää tai jakaa (esim. Pinterest), niin kysykää ensin lupaa minulta.

Kiva kun kävit lukaisemassa uuden blogini aloituksen, tulethan pian uudestaan!

Mukavaa keskiviikkoa,
x María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: