My looks

Syksyn vaatehankinnat

Lokakuun ollessa jo kunnolla käynnissä, myös ulkolämpötilat ovat muuttuneet merkittävästi vielä parin viikon takaisesta. On kaatosadetta, kovaa tuulta ja lumentulokin on mainittu säätiedotuksissa. Itsehän olen syntynyt aikanaan ensilumen putoillessa taivaalta, joten en yhtään ihmettelisi vaikka ohut valkea peite satelisi tässä joku päivä ruskalehtien päälle.

Syksystä puheenollen, tälle syys-talvikaudelle on muutamat vaatehankinnat minulle pakollisia, sillä vaikka olenkin kiitettävästi jo palautunut lähelle raskautta edeltävään vaatekokooni on minun kuitenkin lähes mahdotonta mahtua syys- ja talvitakkeihini mm. väliaikaisesti suurentuneen rintavarustukseni takia… Mikä ihana tekosyy siis lähteä vaatekaupoille!

Lisäksi leikki-ikäisen ja vauvan äitinä minulta syytä kaapistani löytyä myös ulkoilun (kelin kuin kelin) kestävät vaatteet niin puistoiluun kuin vaunulenkeillekin. Tarvetta olisi siispä ainakin kunnon takille.

Viime torstaina suuntasin vauvan (ja täyteen varustetun hoitolaukun) kanssa takkiostoksille. Päädyin Isoon Omenaan ja vielä tarkemmin Stadiumin takkirekeille. Aika nopeasti löysin haluamani: supermuhkean ja ihanan burgundinvärisen Everestin parkatakin karvakauluksella.

Sattumoisin takin vierestä hyllyltä löytyi myös suloinen nuden roosanvärinen Everestin pipo, joka sopii hyvin niin takin kuin viime viikolla Veromodasta ostamani kaulahuivin kanssa! Ja kun burgundilla aloitettiin niin siihen myös lopetettiin: olen jo pitkään haaveillut fleecetakista, joka ilmojen kylmetessä toimisi myös välikerroksena ja sellainen löytyi myös Stadiumista.

Kuten huomaatte, minua ei pitäisi päästää yksin kaupoille, heräteostoksia tapahtuu aivan huomaamatta… 😛 Nyt kuitenkin on kunnon kamppeet parin tunnin ulkoilmareippailuihin ainakin sinne -30 astetta asti!

Miten siellä lokakuun kelit ovat vaikuttaneet pukeutumiseen? Oletteko siirtyneet suoraan talvivarusteisiin vai vieläkö välikausikamppeet sopivat?

Itsehän olen joka ilta nyt ulkoillessani pojan kanssa käyttänyt tätä uusinta takkiani, ihan parasta kun ei tule kylmä millään! <3 Ja onneksi takki pitää vähän vettäkin, niin tänäänkin pääsee ulos, sen ollessa tällä hetkellä loistava keino hengähtää ja rentoutua (vauva nukkuu hyvin vaunuissa)!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

xx

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: