Home

Suunnitelmia työhuoneelle

Nyt päästään asiaan, nimittäin yhteen ihan suosikkiajanvietteen pariin: sisustamiseen! Tämän nykyisen asunnon myötä meidän makuuhuone ja pojan huone ovat löytäneet värimaailmansa ja huonekalunsa. Toki uudessa kodissa on edessä jo olemassa olevien tavaroiden uudelleen järjestelyä ja pintaremontointia ja sisustamista, odotan eniten tulevan työ- ja kuntoilutilan kokoamista ja sisustamista!

Uuden tilan värimaailmaksi on valikoitunut uusi rakkausvärini, smaragdin vihreä, tuttu valkoinen ja pikkuhippusia kultaa sinne tänne. En ole vielä liikkeessä käynyt tarkastamassa värisavyjä, mutta googlailujen myötä uskon värisävyn Vuono M44(alla) olevan toivomaani vihreän sävyä.

Olen aivan seitsemännessä taivaassa, kun olen pinnaillut inspiraatiokuvia Pinterestistä ja klikkaillut ”työ- ja kuntoiluhuone”-kansioon ehdotuksia uuden tilan ehostamiseksi! Tässä (alla) yksi suosikeistani, jossa näkyy hyvin vihreän, kullan ja valkoisen yhteenpelaaminen.

Nykyisistä tavaroistamme työ- ja kuntoiluhuoneeseen tulee Ikean valkoinen Malm-pöytä (alla) ja muutamia kuntoiluvälineitä, kuten valkoinen kuntopyöräni ja jumppapalloni. Aikalailla kaikki muu tulee hankkia sitten pikkuhiljaa tarvetta silmällä pitäen. En kuitenkaan halua ahtaa huonetta aivan täyteen tavaraa, kun kyseessä on kuitenkin tila, jossa tulisi inspiroitua ja toisaalta rauhoittua. Sellainen ”aikuisten huone”.

kuvat Pinterestistä, Tikkurilan sivuilta sekä Ikean sivuilta.

Työnurkkauksen lisäksi huoneessa tulee olemaan siis kuntoilunurkkaus. Vuosien varrella olen kerryttänyt kuntoiluvälinetarjontaani kotona, joten on kiva vihdoin saada niille arvoisensa käyttötila ja säilytyspaikka. Minulta löytyy jumppapallon ja kuntopyörän lisäksi foam roller, käsipainot, kuminauha, jumppamatto ja hierontapallo… Nyt muistamani listatakseni. Tässä (alla) inspiraatiokuvia jälleen Pinterestistä:

Luulenpa, että meiltä löytyy kuntoiluvälineille säilytystä varten ikivanhat ja matalat Muuramen hyllyt, joiden ajattelin saavan uuden maalipinnan uutta tehtäväänsä varten. Myös seinälle laitettavaa hyllyä meiltä löytyy entuudestaan, täytyypi vaan katsoa, että tila ei tulee liian täyteen, liian nopeasti.

Nyt hieman ymmärrätte enemmän, miksi olen näin innoissani extrahuoneesta. Olen aina haaveillut omasta työhuoneesta ja omasta kuntoilutilasta, nyt olen askeleen lähempänä sitä haavetta, yhdistämällä nämä kaksi toisiinsa samassa tilassa, jes!

Mitä mieltä olette suunnitelmistamme? Entä tuosta smaragdin vihreän, kullan ja valkoisen yhdistelmästä?

Vielä tämän päivän kun jaksaa tehdä töitä ja muita hommia, niin viikonloppu palkitsee: olen huomenna aloittamassa uuden joogakurssin ja sunnuntaina näen tyttöystävien kera brunsseillen, kiva ja rento viikonloppu siis tiedossa!

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: