Home

Sneakpeak of Our New Home

Terveisiä sairastuvalta! Poikamme kanssa täällä nuhailen, toinen viruksesta ja minä allergiasta jo toista päivää… Raskaana ollessa kun ei mitä tahansa lääkityksiä saa ottaa, kärsin normaalia enemmän näistä kesäkauden siitepölyistä. Pitää vain ajatella, että tämä kaikki on sen arvoista!
Olen kyllä kieltämättä nauttinut tosi paljon pojan kanssa kahdestaan kotosalla olosta. Näitä niin harvoin pääsee enää viettämään. Kaikki on vaan niin paljon helpompaa, kun meidän ei tarvitse kiiruhtaa paikasta A paikkaan B joka hetki. Voimme syödä aamupalan hidastellen ja pukea päälle sitten kun huvittaa. Ulkoilustakaan ei tarvi nipottaa sairaana ollessa. Tällöin myös pinna on vähemmän kireällä meillä molemmilla ja säästytään aamukiukuilta. Tai oikeastaan kiukuilta noin yleensäkin. Molemmat teemme pääasiassa omia juttujamme (poika viihtyy hyvin omissa leikeissään, eikä aikuisen tarvitse koko aikaa olla ohjaamassa!) ja välillä sitten halaillaan ja makoillaan yhdessä nauttien ”vapaapäivästä”. Poikamme suureksi iloksi piha-aluettamme kunnostetaan tänä keväänä/kesänä, joten hänhän on nenä kiinni ikkunassa lähes koko päivän tarkkaillessaan mitä pihaa kunnostavat työmiehet ja -koneet tekevät.

Lupailin teille jo viikonlopuksi kuvia meidän uudesta kodista, mutta kuvien läpikäymisessä on kestänyt yllättävän pitkään, joten vaikka kuvat otin sunnuntaina niin nyt vasta ehdin tämän postauksen julkaisemaan. Huomasin vasta tässä koneella, etten ollut ottanut kuvia ollenkaan uudesta kylpyhuoneestamme tai saunasta, enkä myöskään parvekkeistamme, mutta toisaalta ne ovat tällä hetkellä melkoisessa kaaoksessa, toinen pyykkivuorten valloittama ja toiset tosiaan ovat julkisivurempan takia hieman laiminlyötyinä. Tässä nyt kuitenkin näistä asuttavista huoneista kuvapläjäys!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

makuuhuone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lastenhuone
(huomasitteko dinojen torikokouksen? :D)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

keittiö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

olohuone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

työ- ja kuntoiluhuone

Mitäs piditte? Hieman on vielä kesken sisustaminen, mutta minulle se onkin sellainen ikuisuusprojekti. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Nyt ollaan kodin puolesta siinä vaiheessa, että kaikille tavaroille on paikkansa, joten jatkossa voi sitten tosiaan keskittyä siihen ulkoisen olemuksen viilaamiseen. Voi olla myöskin, että sitten syksyllä vauvan tullessa taloon, jotkin järjestelyt muuttuvat, mutta nyt ainakin pinnasängyn paikka löytyy meidän huoneestamme ja tilaa on myös varattu lastenhuoneesta sen verran, että sinne se mahtuisi sitten vauvan ollessa hieman vanhempi.

Onpas muuten hauska tässä toisella korvalla kuunnella kun poika puhuu ”englantia”… Hän on todella hyvin oppinut jo joitain perusfraaseja, kuten thank you, your welcome, hello, see you tomorrow, bye bye sekä laskemaan 1-10. Muuten hänen kielensä on aivan siansaksaa, mutta on todella huvittavaa ja toisaalta kannustavaa kuunnella hänen muodostavan vierasta kieltä päässään. Niinhän ne vauvanakin oppivat, ensin hassuista äänteistä kunnon kieleksi!

Nyt poika pyytelee minua lukemaan itselleen ”isojen lasten kirjaa” eli Star Warsia, mutta koitanpa yrittää suostutella häntä vaihtamaan kirjaa, nimittäin vaikka SW tykkäänkin, niin tuo kyseinen kirja on vaan niiiiin pitkäveteinen, huhhuh!

Kivaa keskiviikkopäivää kaikille!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: