The Beauty Beneath

Family,  Kids

Reiman klubitilaisuus Isossa Omenassa

Eilen kirjoittelin blogiini siitä, miten ihanaa on, kun syksy on täällä ja fiilistelin muun muassa raikasta syysilmaa. Pohdiskelin myös sitä, kuinka syksyn ja sen kelien vastaanottaminen ilolla on vain asennekysymys.

Sama pätee myös ulkoiluun. Olen kuullut Norjassa sanottavan, että ulkoilua ei estä huono sää vaan huonot vaatteet. Olen ehdottomasti samaa mieltä kyseisen sanonnan kanssa. Tätä mentaliteettia on myös minun lapsuudessa äitini toteuttanut kasvatuksessaan: sisarusteni kanssa saimme/jouduimme ulkoilemaan päivittäin vähintään tunnin, ellei parinkin verran. Oli sitten -15 astetta pakkasta, kova tuuli tai tihkusade, ulkoilla piti. Äitini piti huolta myös siitä, että meiltä löytyivät kunnon varusteet ulkoiluun eri keleillä, enkä muistakaan montaa kertaa palelleeni tai kastuneeni läpimäräksi leikeissämme. Laatu ja kestävyys ennen kaikkea.

Olen ehdottomasti perinyt äidiltäni tarpeen pukeutua asian ja tilanteen mukaisesti, joten olen myös pitänyt huolen, että esikoiseltamme (ja tulevalta vauvaltamme) löytyy kaikki tarpeellinen vaatetus säähän kuin säähän, tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olinkin iloinen, kun viime viikolla sähköpostiini oli tupsahtanut kutsu Reiman klubitilaisuuteen juuri avattuun Ison Omenan liikkeeseen. On ihanaa päästä hypistelemään uutuuksia ensimmäisten joukossa ja ajan kanssa tutustua mallistoon ja esimerkiksi siinä käytettyyn teknologiaan ja materiaaleihin. Klubitilaisuudessa oli myös mahdollista tutustua uuden Kidventure-kampanjan sisältöön (kerron siitä kohta lisää).

Onnekseni pääsin osallistumaan kyseiseen tilaisuuteen, sillä viime viikolla ilmoittautuessani en tosiaankaan osannut arvioida, että olenko jo synnärillä vai pienen käärön kanssa kotosalla! Eilen tiistaina kuitenkin pääsin kuin pääsinkin paikan päälle ihan yhtenä kappaleena katsastamaan syksyn uutuudet ja etsimään esikoiselta puuttuvia asusteita syksyn kirpsakkaan ilmaan ja tulevan talven pakkasiin. Oli myös mielenkiintoista nähdä lastenvaateliike, joka on kovin mainostanut lapsiystävällisyyttään ja todella huomioinut lapset liiketilan ilmeessä ja toteutuksessa muun muassa leikkipaikan keskeisellä sijainnilla tilassa.

Pakko sanoa ihan ääneen, että VAU miten hyvä tuuri on käynyt uuden malliston suhteen, vaatteita ja asusteita oli nimittäin juuri niissä väreissä mitä olin toivonutkin olimme toivoneetkin! Viime keväänä (ja uudestaan tänä syksynä ensimmäisen kadotessa…) pojallemme hankkimamme punainen Reimatecin TAAG-takki nimittäin tarvitsi kaverikseen uudet sormikkaat, joiden piti ehdottomasti olla siniset (pojan pyyntö) ja viime talven musta haalari kaipailee uutta pipoa, kintaita ja kaulahuivia kavereikseen.

Mustaan sopivissa pipoissa iski valinnan vaikeus ja kootkin taisivat loppua kesken Ison Omenan liikkeestä, joten jätin sen hankinnan vielä suosiolla hautumaan. Lisäksi on ehkä syytä ottaa poika mukaan sovittamaan pipoja, sillä hän on yllättävän tarkka piponsa istuvuudesta ja materiaaleista… Suosittelen myös ennen pipo-ostoksia tsekkaamaan lapsen päänympäryksen, itse vertailin sokkona eri kokoja ja yritin turhaan muistella, että mitäköhän siellä neuvolan edellisessä mittauksessa saatiinkaan kirjattua…

Eli tällä kertaa klubitilaisuudesta lähti mukaan nämä tummansiniset sormikkaat, sekä kiva goodie bag kaikille tilaisuuteen osallistuneille sekä innostus osallistua Reiman Kidventure-kampanjaan poikamme kanssa.

Kidventure on siis liikuntahaastekampanja, johon voi kuka tahansa halukas osallistua perheineen tai vaikkapa luokkansa/ ryhmänsä kanssa. Mikäli itse olisin työelämässä juuri nyt, ottaisin tähän varmasti osaa suurempanakin ryhmänä, mutta taidanpa tällä kertaa vain haastaa kollegani ryhmineen lisäämään lasten liikuntamääriä! Haasteena on siis saada kasaan vähintään miljoona tuntia lisää arkiliikuntaa lasten elämään. Liikutut tunnit voidaan kirjata ylös kolmella eri tavalla, joista voi lukea lisää Reiman sivuilta. Luvassa on monenlaisia palkintoja, niin viikottain vaihtuvia kuin ryhmillekin omiansa. Perheenä on myös mahdollisuus voittaa viikon perheloma Rukalle maaliskuussa 2018. Mikä olisikaan sen parempaa kuin päästä verestämään muistoja miehen kanssa paikkaan, josta meillä on niin paljon ihania ja hauskoja muistoja yhdessäolomme alkuajoilta! Olisipa upea viedä meidän lapsetkin sinne, mistä meidän tarinamme sai tuulta allensa <3

Itse tulen päivittämään esikoisen kanssa liikutut tunnit, joko ReimaGO-sovelluksen tai sosiaalisen median (Instagram-, Facebook- ja Twitter-tilini) avulla, joten sieltä pääsee sitten seuramaan meidän touhuja ja liikunnan iloa. Tässähän lähtee hyvin käyntiin sitten raskaudesta palautuminenkin, tykkään nimittäin liikkua nimenomaan haastamalla itseäni uusilla tavoilla (sekä voittamalla, heh)!

Ajattelin vielä erikseen kirjoittaa esikoisemme syksyisestä ulkoilulookista sekä talvipipo-ostoksistani, tämän postauksen kuvat ovat eilisen tapahtuman saldoa, joissa kylläkin vilahtaa pari minua miellyttäneistä pipoista! …Kuvissa myös aivan ihania newborn-tuotteita, jotka ovat tulleet myös nyt myyntiin… Mies pitäisi minua hulluna, jos tietäisi mitä minun päässäni liikkuu silloin, kun pääsen hypistelemään uusia vaatteita! Mutta minkäs minä materialistiluonnolleni voin… 😉

Miten sinun on pitänyt lapsena ulkoilla, entä liikkua? Täyttyikö sinun kohdallasi kansallinen suositus parin tunnin päivittäisestä arkiliikunnasta, entä nykyään? Kuten jo ylempänä sanoin, haastan tällä postauksella kollegani mukaan Kidventure-kampanjaan, mutta haluan myös kannustaa teitä kaikkia, myös ei-lasten-kanssa-työskenteleviäkin, toteuttamaan arkiliikuntaa vähintään sen kaksi tuntia päivässä! Aloittaa voi esimerkiksi tarkkailemalla kuinka paljon käyttää portaita hissien sijaan tai vaikka kellottamalla siivoamistaan 😛

Puuhakasta keskiviikkoa kaikille, xx

img_3281

Vastaa