Essie nail polish gold and white
Beauty,  My looks

RED & GOLDEN DETAILS

Viime viikolla eräs työkavereistani kysyi ”Jamina, oletko huomannut, että pukeudut syksyn väreihin?Tai siis pukeudutko sä tietoisesti niin?”
Rehellisesti sanottuna en ole kiinnittänyt asiaan huomiota, vaikka siinä sitten pysähdyinkin miettimään millaiselta vaatekaapissani tällä hetkellä näyttää… Kyllähän esimerkiksi viime kuussa kirjoittamassani artikkelissa esittelin sen hetken suosikkivaatteeni, jotka kyllä sattuivat olemaan kaikki ”syksyn väreissä”. Ehkäpä minulla on siis jonkinlainen sisäänrakennettu tapa pukeutua vuodenaikojen perusteella tiettyihin värimaailmoihin?

Viime viikonloppuna kävin mieheni kanssa Go Expo- ja Outlet-messuilla ja voitte kuvitella vaan, että jonkin verran saattoi kosmetiikkaa lähteä matkaan sieltä outletin puolelta! Ostin muun muassa viisi kynsilakkaa, CC-voiteen ja poskipunapaletin. Alla olevissa kuvissa näkyy uusista kynsilakoistani kaksi, Essien All Daisy Long ja Sunny Daze, jotka sopivat mielestäni tähän vuodenaikaan loistavasti huolimatta siitä, että niiden nimet ovat hieman kesäiset!

Uusien kynsilakkojeni lisäksi halusin esitellä teille tämän hetken suosikkikoruni: kahdet isot ja roikkuvat korvikset sekä uuden, siron ja merkityksellisen rannekoruni. Punaiset korvikset ovat KappAhlista vuoden takaa ja kultaiset ovat Veromodasta parin kuukautta sitten ostetut. Rakastan yhdistää isot korvikset poolokauluksisten paitojen ja neuleiden kanssa, yhdessä ne ovat aivan voittamaton yhdistelmä! Hyvin chic.

Rannekoru taas on Lindexin ja Roosa Nauha-kampanjan yhteistyöstä syntynyt herkkä koru, jonka viestinä on ”together” eli ”yhdessä”; joka tarkoittaa sitä, että kamppailemme yhdessä rintasyöpää vastaan. Heti, kun näin rannekorusta ensimmäisen mainoksen ryntäsin lähimpään Lindexiin ja ostin samantein kaksi korua, toisen itselleni ja toisen parhaalle ystävälleni. Hintaa yhdellä korulla oli 10 euroa ja sen tuotto meni täysin keräykseen. Sain siis ilahduttaa ystävääni ihanalla ystävyyskorulla, mutta myös lahjoittaa hyväntekeväisyyteen auttavia euroja.


Jostain syystä viime vuosina kulta on värinä levinnyt meidän kotiimme pieninä yksityiskohtina. Se luo loistavan kontrastin meidän muuten aika tummaan sisustukseen. Koruissa hopea (tai valkokulta) on edelleen ykkösmetallini, vaikka kyllä kulta näyttää vallanneen myös pienen osuuden korulippaastani, ainakin tähän vuodenaikaan, kuten kuvista näkyy.

Tykkäätkö sinä kullasta? Koruissa tai sisustuksessa? Vai kuuluuko sinun mielestäsi kulta merirosvoille ja kuninkaille?

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: