Home

Poster wall in the Master bedroom

Onko teille tuttu ajatus ”koti ei tunnu kodilta, jos….”? Miten te lopettaisitte kyseisen lauseen?

Olen suhteellisen lyhyen elämäni aikana muuttanut useita kertoja, varmaankin jo lähemmäs toistakymmentä kertaa, en edes enää jaksa laskea. Elämäni varrella jotkin asunnot tuntuivat heti enemmän kodeilta kuin toiset ja toisista taas tiesi heti, että kyseessä on vain väliaikainen pysähdyspaikka.

Mikä ikinä olikin minkäkin asunnon status minulle, oli oleellista tehdä elosta mahdollisimman viihtyisää. Koti on minulle paikka, jossa rauhoittua ja olla hiljaa. Toki lasten myötä hiljaisuus kotona on enää vain satunnaista, mutta kyllä se edelleen on rauhan paikka äänistä huolimatta.

Miten minä sitten päättäisin yllä olevan lauseen? Minulle koti alkaa tuntumaan kodilta, kun lattioilla on matot, ikkunoiden eteen on vedettävissä verhot ja taulumme ovat löytäneet paikkansa seiniltä. Nämä asiat ja sisustamisvaiheet ovat minulle niitä, jotka tekevät asunnosta kuin asunnosta meidän näköisen.

Nykyisessä kodissamme saimme alakerran taulut lähes heti paikoilleen, samoin verhot. Mattojen kanssa kesti hieman kauemmin, eivätkä ne ihan vieläkään ole täydellisesti, mutta menköön nyt jonkin aikaa noin. Yläkerrassa sen sijaan matot löysivät heti paikkansa, kuten myös verhot, mutta taulujen kanssa oli hieman vaikeuksia ja vielä vuoden jälkeen yksi taulu onkin laittamatta rikki menneen lasin takia. Lasten huoneiden taulut olivat vielä melko helposti järjestettävissä, mutta meidän makuuhuoneemme sen sijaan odotteli inspiraatiota lähemmäs puoli vuotta. Inspiraatio löytyi vasta uuden sängynpäätymme myötä, joka hieman rajasi keinoja ripustaa taulut haluamalleni seinälle.

Tällä hetkellä sängynpäädyn tauluseinältä löytyy muutama posteri Deseniolta hääkuvamme kaverina. Tarkoituksenani on vielä kasvattaa kyseistä tauluseinää tarkkaan harkituin kuvavalinnoin. Minulle on tärkeää, kuvat sopivat muuhun sisustukseen ja että niiden värimaailmat sointuvat toisiinsa kitkatta.

Here is the poster wall of our master bedroom. It took about six months for me to find the perfect photos and posters that pair up nicely together. The criteria was to have a story for every poster of why it belongs to our home and to our bedroom. I think meaningless photos and posters are worse than an empty wall. Also the colours of the collage needed to match. The wall holds room for more posters and I’m definitely going to grow the collage in the future, maybe even fill the whole wall someday! Now I’m just waiting for the Right photo to appear 😉

What do you think of the wall, yay or nay?

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: