My looks

OCTOBER WARDROBE

Vihdoinkin suosikkiaikani vuodesta on koittanut, nimittäin lokakuu! Olen lokakuun lapsi henkeen ja vereen. Rakastan sadepäiviä ja sitä, että ulkona on pimeää ja ruska on parhaimmillaan. Rakastan kerrospukeutumista ja korkeavartisia saappaita, villakangastakkeja ja pehmoisia kaulahuiveja. Rakastan syksyisiä kävelylenkkejä, mutta vieläkin enemmän rakastan sitä, etten tarvitse mitään hyvää syytä jäädäkseni sisälle puuhailemaan.

Ajattelin seuraavaksi listata viisi suosikkivaatettani lokakuulle, jotka näkyvät lähes viikottain päälläni.

1. Korkeavartiset bootsit
2. Villakangastakki
3. Ruutuhousut
4. Paitamekko
5. Poolopaita/-neule

Mitkä ovat teidän suosikit vaatekaapistanne?

Villakangastakki / Esprit

Paitamekko / H&M

Tällä viikolla minulla on ollut hieman väsynyt olo, sillä viime viikolla työviikkoni oli kuusipäiväinen ja mielen lepääminen jäi vähäiseksi viikonloppuna. Olimme kuitenkin lauantai-iltana syömässä ystäviemme kanssa ja vietimme mieheni kanssa vielä siihen päälle lyhyen staycationin Helsingissä. Takana on siis hauska, mutta väsynyt viikonloppu ja arkena se tietysti näkyy nopeammin kuormittumisena. Ehkä tämä kuitenkin tästä helpottuu!

Korkeavartiset nahkasaappaat / Vagabond

Pooloneule / Zalando

Ruutuhousut / Veromoda

Lokakuun alkaessa olen tapani mukaan alkanut pohtimaan omia syntymäpäiviäni. Pidän juhlimisesta ja juhlien järjestämisestä, joten jonkinlaiset kinkerit varmasti järjestän kuun lopussa/vaihteessa, mutta en vielä tiedä millaiset.

Miten 28-vuotiaat juhlivat yleensä ikääntymistään? Bileet vai illallinen? Koti vai baari? Läheisimmät ystävät vai kaikki kynnelle kykenevät? Miten sinä olet juhlinut tai aiot juhlia 28v.-syntymäpäiviä?

​Näihin kiperiin kysymyksiin on hyvä lopettaa (aika mennä nukkumaan). Voin sitten ensi kerralla kertoa, joskos olisin jo päässyt juhlien suunnitteluvaiheeseen! 😉

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19638049/?claim=898s2dauzdd”>Follow my blog with Bloglovin</a>​

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: