Family,  Kids

Newbie-tilaisuus Galleria Esplanadissa

Tänä sateisena päivänä olen saanut viettää aikaani rennosti muun muassa ihastelemalla Galleria Esplanadilla sijaitsevan Newbie-liikkeen lastenvaateloistoa. Onnekseni minulla oli tämän päivän aamu vapaata, jotta todella pääsin paikalle tapahtumaan, nimittäin minua harmitti aikanaan kovasti, että minulta jäi Newbie-liikkeiden (sekä Gallerian, että Citykäytävän) avajaiset välistä. Luvassa siis lastenvaateasiaa ja -hehkutusta, eli heikkohermoiset varoitus! 🙂

Newbie on yksi suosikeistani markkinoilla olevista lastenvaatemallistoista, mikäli sitä ette vielä arvanneet 😛 Newbie oli vielä aika tuore juttu silloin poikamme syntymän aikoihin ja muistan, että olin aivan innoissani, että vihdoinkin pojillekin on tarjolla kauniita vaatteita! (Pikkuveljeni vauva-aikaan nimittäin ei ollut juurikaan, ja saman tyylin & maun omaava äitini harmitteli sitä aikoinaan kovasti) Newbie on tyyliltään hempeä ja raikas lastenvaatemallisto KappAhlilta täynnä sellaisia vaatteita, joita itse tykkään nähdä pienten ja viattomien lasten päällä!

Rakastan erityisesti sitä, miltä Newbie-tuotteet tuntuvat: pehmeiltä ja hellävaraisilta, käytetäänhän niissä 100% ekologista puuvillaa. Tuotteet usein myös ovat vähintään 95% puuvillaa, jolloin laadukkuus ja kestävyys on luotettavaa tasoa. Myös pojalleni on todella tärkeää, että hänen päällään olevat vaatteet ovat pehmeitä, joustavia ja ilmavia. Liekö sitten lievää aistiherkkyyttä hänellä.

Newbie-vaatteita ei olla myöskään hinnoilla pilattu. Suurin osa vaatteista ovat hinnaltaan vaateketjuliikkeiden perustasoa. Sitten ne hieman erityisemmät vaatteet, jotka ovat esimerkiksi valmistustekniikaltaan vaativampia vaatteita ovat hieman hinnakkaampia, mutta silti niitä ostaessa on helppo pysyä budjetissa. Itse kun en välitä sijoittaa ihan hirveän isoja summia lastenvaatteisiin, jotka ovat käytössä vain vähän aikaa ja lopulta keräävät myös kaikenlaisia tahroja ja kulumia, joten Newbie on siitäkin syystä hyvä valinta.

Tänään tosiaan kävin tutustumassa Newbien kesävaatetarjontaan, josta lähtikin mukaani muutama vaatekappale niin pojalle kuin tulevalle vauvallekin. Lisäksi sain tutustua myös tulevan syksyn mallistoon, josta innostuin kovasti: poikien kuoseissa on paljon eläimiä,  muun muassa suloisia karhuja ja tytöille on luvassa paljon liiloja vaatteita ja asusteita. Lila ja violetti kun ovat lempivärejäni ja pidän todella paljon myös siitä ajatuksesta, ettei tyttöjä aina tarvitse olla pukemassa pinkkiin ja vaaleanpunaiseen!

Mallistojen tutkailun ja shoppailun kruunasi käsihieronta L’Occitanelta, herkkutarjoilut ja Sophie La Giraffen goodie bag, I’ve been spoiled today! <3 Kunhan saat ostokseni kuvattua, niin jaan niitä sitten tänne blogiinkin, tässä postauksessa kuvituksena Galleria Esplanadin liikkeen tarjonnasta.

Sellainen torstaiaamupäivä minulla, nyt liityn poikani seuraan katsomaan päivän Pikku Kakkosta… Mukavaa sadepäivän iltaa kaikille!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: