Beauty

MY BEAUTY ROUTINE

Elokuu on lähes pari viikkoa jo pyörinyt ja meidän perheen rutiinit ovat pikkuhiljaa palautuneet ja uudet käytännötkin jalkautuneet osaksi uutta erilaista arkeamme. Mieheni kanssa olemme molemmat ihmisiä, joille rutiinit tuovat perusarkeen turvallisuutta ja toimivuutta. Vaikka rutiinit ovat kivoja, teemme myös spontaaneja asioita tai vaihdamme lennosta suunnitelmia. Mielestäni spontaanius toimii paremmin, kun arjen peruspilarit ovat pystyssä. Meille harvoin syntyy kinaa esimerkiksi aikatauluista, lasten rutiineista tai muutenkaan heidän kasvatuksestaan, kun olemme alusta pitäen luoneet meille toimivat toimintatavat. Arki on välillä ihan tarpeeksi stressaavaa ja vauhdikasta, niin on hyvä, että edes jotkin asiat rullaavat tutulla tavalla.

Perheen rutiinien lisäksi minulla on muutamia omiakin rutiineja. Niistä joistakin oli puhetta muutama kirjoitus takaperin täällä. Tässä kirjoituksessa ajattelin syventyä omaan kauneus- ja ihonhoitorutiinini tarkemmin. Noin kuukausi takaperin kokeilin ensimmäistä kertaa GLAMLIN-palvelua. Glamlinin kautta tilasin itselleni setin uusia ihonhoitotuotteita, kun edelliset olivat päässeet loppumaan. Tällaiselle kiireiselle ihmisille on mukavaa, kun joku toinen voi etsiä, valita ja ostaa puolestani minulle sopivat tuotteet, jotka sitten lähetettiin minulle kotiin kauniissa paketissa!

Tilasin Glamlinilta kuvissa näkyvistä tuotteista uuden kasvojen puhdistusaineen, hoitavan seerumin, päivävoiteen ja suihkutettavan kasvoveden (loput kuvien tuotteista minulta löytyi jo omasta takaa). Kerroin minua palvelleelle kauneuskonsultille hyväksyväni ja jopa toivovani myös luonnonkosmetiikkaa. Kerroin myös luomassani kauneusprofiilisissani kärsiväni coupérosasta poskien alueella ja toivovani siihen apuja. Muuten ihoni on aika normaali ja hyvälaatuinen ja siten helppo hoitaa. Kauneusprofiilin lisäksi vielä viestittelin ja vastailin tarkemmin konsultin kysymyksiin WhatsAppin kautta. Lopuksi annoin käytettävän budjetin, jonka raameissa konsultit alkavat sitten etsimään sopivia tuotteita juuri minulle.

Parin viikon päästä keskusteluista sain postissa paketin, joka sisälsi toivomani tuotteet käyttö-ohjeiden kera. Aluksi jännitin, että minkälaisia tuotteita paketista ilmestyy ja toisaalta myös sitä, että osaako joku kertomani ja kasvokuvani perusteella valita minulle toimivat tuotteet. En kuitenkaan palauttanut yhtäkään tuotetta, vaan totesin, että kokeileminen on ainoa tapa selvittää, ovatko tuotteet minulle sopivia!

Jo viikon käytön jälkeen huomasin eron, erityisesti poskissani! En ole ennen hoitanut coupérosaani ja epäilin suuresti tuotteiden positiivista vaikutusta… Mutta kun poskiani ei enää kirvellyt ja poltellut pesujen jälkeen ja niiden värisävy oli samaa muun kasvon kanssa, minun oli pakko uskoa! Seerumi, jonka sain, oli yhdessä muiden rauhoittavien tuotteiden kanssa rauhoittanut poskieni ihoa, jes!

Nyt kuukauden käytön jälkeen tuotteet ovat melkein jo lopussa, erityisesti se pieni seerumipullo, ja ajattelen, että ”tätä lisää, ehdottomasti!” En halua elää ilman jotain, minkä tiedän auttavan minua suuresti ihoni hyvän kunnon ylläpitämisessä.

Kun olen kerran tilannut Glamlinilta, voin suoraan pyytää suosikkituotteitani heidän kauttaan sähköpostitse lisää, eikä minun vieläkään tarvitse lähteä itse kosmetiikkaosastolle seikkailemaan. Seuraavaksi tilaukseen menee ainakin loppuun kulutetut seerumi ja kuvissa näkyvä puhdistusmaito. Lisäksi haluaisin tilata joitain meikkejä, jotka alkavat olemaan finaalissa meikkipussistani.

Lopuksi vielä lyhyesti kasvojenhoitorutiinini vaiheet:

  1. Mádaran Cleansing Milk puhdistusmaito
  2. ACO micellar vesi
  3. V10 Plus Ceramide Serum seerumi
  4. Lumenen Lähde Matte Hydration 24H Cream-Gel päivävoide / Lumenen Klassikko uudistava yövoide
  5. Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist kasvovesisuihke
    + Meikinpoistoon käytän Lumenen Waterproof Makeup Remover meikinpoistoainetta

Tähän rutiiniin menee kaiken kaikkiaan viisi minuuttia, vaikka aluksi ajattelin, että näin monen tuotteen käyttö kuulostaa työläältä. Mutta kun sen oppii, niin se menee hujauksessa! Suosittelen kyllä kovasti oman ihon huolehtimisesta rakkaudella, varsinkin jos olet jo yli 25-vuotias, se kantaa pitkälle <3

Mitä mieltä olet, uskaltaisitko lähteä tilaamaan Glamlin-palvelusta itsellesi kosmetiikkaa? Entä mitä mieltä olet näin monivaiheisesta kauneusrutiinista, jaksaisitko tehdä sitä joka päivä?

Uuden arkeni aamut alkavat joka päivä muun muassa tällä ihonhoitorutiinilla ja sen lisäksi harrastan nykyään lähes joka päivä jotain liikuntaa. Oman päiväni päätän myös tähän samaan ihonhoitorutiiniin. Myös lasten kanssa aamu- ja iltarutiinit ovat tärkeää hoitaa samalla tavalla joka päivä. Mitä tämän kaiken rutiininomaisuuden välissä tapahtuu, tapahtuu hyvillä mielin ja joskus spontaanisti lennosta heittäen, mutta se ei haittaa, kun perusta kaikelle on kunnossa!

Aurinkoista viikonloppua!

jaminamaria_signature

0 kommenttia

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: