The Beauty Beneath

My looks

Mekko kesän häihin, check!

Kuten pari artikkelia sitten mainitsin, on mekko kesän hääjuhliin ollut etsinnässä jo pidemmän aikaa. Olen sovitellut vähintään kymmentä eri mekkoa, ainakin viideltä eri tuottajalta. Mikään ei kuitenkaan tuntunut sopivalta ja mukavalta, ei pituutensa, tyylinsä eikä istuvuutensa puolesta.

Minulla oli monia vaatimuksia kaason roolissa pidettävälle mekolle. Mutta vain yksi mekko täytti kaikki vaatimukseni. Tosin, senkin päättelin vain internetin välityksellä näkemästäni kuvasta. Miksi sitten en heti tilannut kyseistä mekkoa? No, sen hinta oli aivan liian suolainen budjetilleni. Ainakin, kun ottaa huomioon, että todennäköisesti jonkinlaisia muutoksia tarvitsee tehdä mekon istuvuudelle ja helman pituudelle (166cm, täällä hei!) ammattilaisompelijalla.

Joten päätin, että katselen vielä ympärilleni ja sovittelisin muita mekkoja. Mutta lähes viikottain palasin tämän mekon äärelle. Minun onnekseni haaveilu kannatti, sillä muutaman kuukauden odottelun jälkeen huomasin kyseisen mekon olevan alennuksessa! Muistaakseni jopa puoleen hintaan. Siinä vaiheessa, kun omaa kokoa oli vielä jäljellä en miettinyt hetkeäkään enempää vaan klikkasin mekon ostoskoriin ja odottelin kuumeisesti postia tulevaksi.

Jaminamaría Photography

Mekkoni on By Malinan Rosi Dress, roosan värisenä. Mekko on viime kesän mallistoa ja muistankin jo viime kesä ihailleeni tätä mekkoa jossakin mainoksessa! Tänä kesänä kyseistä mallia saa eri värisenä. Malli on naisellisia muotoja imarteleva, merenneitotyylisine helmoineen. Helmaa tosiaan täytyy lyhentää 10-20 senttimetriä. En ole vielä sovittanut mekkoa korkokenkien kanssa, mutta ajattelin viikon päästä kävellä ompelijan luokse, joka saa tehdä lyhennyksen ammattitaidolla, ihan en luota omaan kädenjälkeeni juhlamekoissa vielä! Lisäksi pohdin, että pitäisikö kaula-aukkoa hieman ommella umpeen, ettei olisi liian paljastava fiilis häissä. Sen kun voi sitten aina halutessaan purkaa hääjuhlien jälkeen.

Mekossani on ihana ominaisuus, jota pidän henkilökohtaisesti tärkeänä: nimittäin ”viitta”, joka mahdollistaa sen, etten tarvitse mitään erillistä shaalia taikka takkia, vaan minulla omasta takaa suoja olkapäille, oli sitten kyse siveellisestä pukeutumisesta kirkkoon taikka viileämmästä tai todella aurinkoisesta säästä! Yksi asia siis vähemmän mietittävänä juhlapäivinä.

Mitäs pidätte kaason mekostani? Itse en malta odottaa, että pääsen pukemaan mekon ensimmäistä kertaa päälle niin, että se on juuri oikean kokoinen minulle!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Vastaa