Beneath

Maaliskuun mietteitä

Kevättä kohti ollaan menossa, vaikka ulkona on kinoksittain lunta ja lämpötilatkin heiluvat siinä nollan molemmin puolin. Itselläni helmikuun vaihtuminen maaliskuuksi tarkoittaa työsuhteen päättymistä ja paluuta yliopiston penkille. Olisi aika ahkeroida se jo vuoden takaraivossa itseään muistuttanut graduni pakettiin.

maaliskuunmietteita_fotor

Seuraavat kuukaudet ovat muutenkin muutoksen aikaa, kun tosiaan pitäisi pakata taas elämä muuttolaatikoihin ja pintarempata tulevassa asunnossamme. Myös pojallemme on muutoksia luvassa, sillä hän sai kun saikin paikan kansainvälisestä päivähoidosta! Nämä muutokset tulevat olemaan rankkoja niin fyysisesti kuin henkisestikin meille kaikille, niin kuin kaikilla isommilla muutoksilla onkin tapana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen näitä suuria muutoksia oli kuitenkin ihanaa ottaa vähän omaa aikaa (pojan kanssa), nimittäin talvilomaviikon aikana tuli niin ulkoiltua kuin nähtyä ystäviä piiiitkästä aikaa. Onni on ystävät, jotka pysyvät mukana hiljaiselosta huolimatta. Nyt kun työpäivät eivät enää kuluta minua aivan puhki, toivottavasti ehdin näkemään taas ystäviä ja läheisiäni useammin. Se, jos mikä on plussaa opiskelijaelämässä, nimittäin epäsäännölliset ja väljät aikataulut. Viime viikolla oli aikaa nähdä saman ystävän kanssa jopa kolme kertaa, mitä luksusta! Ystäviltä saa aina energiaa ja kiva jutella aikuisten (ja naisten) jutuista vaihteeksi. Let’s face it, vaikka mieheni ja poikani ovatkin loistavaa seuraa, niin kyllä sitä joskus kaipaa ihan vain kunnon girl talkia…

Lupaan olla myös ahkerampi täällä blogin puolella, olen jo ahkeroinut muutaman sisustukseen liittyvän postauksen parissa ja muitakin juttuja on luvassa piakoin, hih!

Aurinkoista maaliskuuta!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: