Kids

Lastenvaatteita ja viikonlopun kuulumiset

Tuntuu kuin olisi ollut pitkälläkin blogitauolla, kun edellisestä postauksesta on jo kolme päivää. Teekutsuista palautuminen otti veronsa ja olenkin pääasiassa vain hengaillut pojan kanssa käyden leikkipuistossa ja sadepäivinä katsoen Myyrää DVD:ltä.
Lisäksi olen löytänyt mielenkiintoisen kirjan, jota ahmin innoissani. Kirja on nimeltään Tunne lukkosi ja sen on kirjoittanut Kimmo Takanen vuonna 2001. Minua kiinnostaa psykologia aivan valtavasti ja erityisesti ihmisten tunteet ja vuorovaikuttaminen ovat aiheita lähellä sydäntäni. Kirja on siitä erilainen verrattuna esimerkiksi psykologian oppikirjoihin, että siinä ei perehdytä niinkään muihin ihmisiin, vaan omaan itseen, joka on kyllä kieltämättä mieltä avaavaa! Suosittelen kirjaa kovasti, jos kesälukemisia ei ole vielä pitkä lista ja jos kirjan kuvaus yhtään sattuu kolahtamaan. Kirjaa pystyy myös lukemaan E-kirjana ja kuuntelemaan äänikirjana, esimerkiksi työmatkoilla tai vaikka ruokaa laittaessa, kätevää! Takanen on myös kirjoittanut niin sanotun kakkosteoksen, Murra tunnelukkosi (2017), eli jos ensimmäinen upposi niin varmaan tuo toinenkin.

Mutta se kirjoista. Tulin oikeastaan vihdoinkin näyttämään muutaman viikon takaisen Newbie-saaliini ja kertomaan hieman kuulumisia viikonlopulta!

Kesäkuun alussa kävin siis Newbien tilaisuudessa, jossa muuan muassa esiteltiin ensi syksyn mallistoa ja josta lähti mukaani muutamia vaatteita kummallekin lapselle, pojalle ja tulevalle pikkutytölle. Pojalle ostin pari uutta t-paitaa kesäksi. Tennis on yksi omista suosikkilajeistani ja poikakin on osoittanut kiinnostustaan kohti mailoja ja palloja, joten koin hauskaksi ostaa hänelle tennisaiheiset paidatkin. Hän sanoikin heti paidat nähtyään, että mennäänkö pelaamaan tennistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulokkaalle lähti mukaan hieman pidempiä vaatteita syksyn alkua ja vastasyntyneen lämmöntuottoa ajatellen. Tällä kertaa väreissä ei ollut ollenkaan vaaleanpunaista, minkä koen jotenkin henkilökohtaisena voittona. On mahtavaa löytää kauniita tyttöjen vaatteita myös muissa väreissä kuin pinkissä ja vaaleanpunaisessa! Don’t get me wrong, I do love baby pink though, liika on vain liikaa 😛

Lisäksi en voinut vastustaa ensi kesää ajatellen tätä vihreää kukkamekkoa ja lyhythihaista pitsibodya…!

Mitäs mieltä olette, eivätkös olleetkin ihanan raikasta vaihtelua vaaleanpunaiseen?

Tässä kyllä alkaa pikkuhiljaa herätä siihen, ettei tosiaan enää ole kauaa kun meidän perhe onkin nelihenkinen. Viikkoja on nyt 31 takana, eli enää reilut kahdeksen viikkoa laskettuun aikaan. Paljon on vielä menoja kalenterissa kesälle ja nimenomaan sellaisia kotoa kauemmas poistumisia, joten minua hieman jännittää, että miten tässä kaikki oikein ajoittuu.

Sain myös myöhään lauantaina päähänpiston, että haluankin tehdä työhuoneestamme vauvalle oman makuuhuoneen. Mieheni kieltämättä vähän kirosi myöhäistä ”heräämistä” tähän ideaan, kun hänen mielestään sen olisi voinut tehdä jo silloin muutettaessa. No, hän on ehkä oikeassa, mutta minkäs minä päähänpistoilleni voin, olen vain hormoonihuuruja seuraava nainen 😉 No joo, kyllä minuakin harmittaa, sillä pidin työhuoneestamme valtavasti ja erityisesti sen tumman vihreästä värimaailmasta, mutta ehkä saan sen vielä joskus sitten?

Joka tapauksessa, nyt työtilamme siirtyy alakertaan olohuoneen yhteyteen (se onkin sitten aivan oma projektinsa, huhhuh) ja nykyiset huonekalut työhuoneesta joutaa myyntiin. Osalle olenkin jo saanut ostajan, jes (nopean toiminnan nainen ilmoittautuu)! Edessä on kuitenkin huoneen seinien maalaamista ja vauvan tavaroiden paikalleen laittamista. Onneksi ostaa ei tarvitse juuri mitään uusia huonekaluja, ne ostokset on jo olleet hoidossa muutaman kuukauden.  Eli lähinnä siis maalikaupoille, mars!

Yhtäkkisen pesänrakennusinnon lisäksi olen alkanut pesemään vauvalle jo lakanoita ja peittoja ja pian vuorossa on esikoiselta vauvalle siirtyvät vaatekerrat sekä tähänastiset uudet vaatelöydökset. Tässä ei ihan hirveästi aikaa ole tehdä näitä juttuja, kun olisi taas jo seuraavana sunnuntaina tarkoitus suunnata kohti Pohjois-Karjalaa ja mökkielämää. Mökillä olisi tarkoitus viipyä ainakin sen pari viikkoa, jonka jälkeen on tiedossa niin ystävän valmistujaisjuhlat kuin omat baby sprinklet, miehen serkun rippijuhlat ja sukukokous… Ja sitten onkin jo laskettuaika, oho ja hups! No, sitähän tämä kesä Suomessa on; kalenteri buukattu täyteen menoja ja juhlia, joita ei voi muina vuodenaikoina toteuttaa. Onneksi se kuitenkin tuntuu lomalta. Tuntuisipa vaan vielä kesältäkin! 😀

Sellaisia kuulumisia viime viikonlopulta, nyt laitan linssikeiton liedelle ja sitten lähdemme pojan kanssa käymään ruokakaupassa, viemässä veljelleni yhden hyllyn (osa1 pesänrakennuksesta) ja ehkäpä sitten sadepäivän iloksi käymme taas kirjastossa…

Kivaa maanantaita kaikille!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: