lady-in-red
Leisure,  My looks

LADY IN RED

Joulun aikoihin eräs rakas ystäväni kertoi järjestävänsä huhtikuussa pelkästä järjestämisen ilosta ystävillensä illanistujaiset Jyväskylässä. Itse olin jo silloin aivan täpinöissäni ideasta, sillä jo silloin uunituoreen vauvan äitinä tiesin, että puolivuotiaan (ja nelivuotiaan) äiti kaipaa ehdottomasti hetken get-a-wayn arjesta.

lady_in_red_26

lady_in_red_27

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkuvuodesta sitten varasin itselleni junaliput ja hotellihuoneen Jyväskylästä. Tuli oikeastaan ihan vahingossa hemmoteltua itseäni kaupungin halutuimmalla putiikkihotellilla; nimittäin selatessani  Booking.comin tarjouksia valitsin sen etäisyydeltään ja hinnaltaan sopivimman hotellin itselleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä oli siis Hotelli Yöpuu, jonka kyljessä on yksi Jyväskylän tunnetuimmista fine-dining ravintoloista, eli ravintola Pöllöwaari. Paikka kyllä vastasi odotuksia ja enemmänkin, voin vain suositella kaikille kyseistä hotellia. Tunsin oloni aivan kuningattareksi siellä, sillä niin hyvää palvelua sain! Ja vaikka kyseessä on vanha rakennus, jonka äänieristys riippuu enemmänkin tuurista kuin mistään muusta ja jonka sijainti aivan keskustassa ei helpota asiaa (minua nukkuminen aina jännittää vieraissa paikoissa) niin en varmaan koskaan ole huonounisen elämäni aikana nukkunut niin hyvin hotellissa, kuin mitä nyt tuli nukuttua! Plussana vielä se, että lakanat ja peitot olivat kuin pumpulia, mistä en olisi millään aamulla halunnut nousta <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos kuitenkin nyt palataan itse iltaan, minkä takia Jyväskylään ylinpäätään tuli lähdettyä eli siis lauantai-iltana tapasin ystäväni kera muiden opiskeluajoilta tuttujen kanssa eräällä yliopiston sauna-/kokoustilalla, josta sitten vielä lähdimme keskustaan drinkeille ja tanssimaan pariksi tunniksi. Yön pikkutunneille meni jopa minun iltani, vaikka univelkaa ihan varmasti on puolelta vuodelta kertynyt kivasti, mutta kyllä hauskanpito vie aina voiton: sitä ehtii sitten haudassakin levätä! Kiitos vielä kaikille upeille naisille ja muutamalle miehellekin hauskasta illasta ❤️ It was just what I needed!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan asuna toimi Vilasta ostamani punainen cropped jumpsuit, jota metsästin yhden viikonlopun aikana hiki hatussa, lopulta löytäen sen oikeassa koossa viidennestä liikkeestä, jossa kävin tai jonne soitin! Haalari on kuitenkin metsästyksen veroinen ja ehdottomasti uusin suosikkini tälle sesongille.

Olen muuten värjännyt taas hiukseni kasvivärillä, tällä kertaa lopputulos oli hieman tummempi, mutta edelleen luonnollinen, mitäs pidätte?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In the beginning of April I had a night out with some friends in Jyväskylä, my former home town, in Vila’s cropped red jumpsuit. I just love it and probably will wear it many times more over the summer! <3

Mitäs tykkäätte tästä lookista, sopiiko näin lähteä tulevan kesän illanviettoihin tai muihin menoihin?

jm_signature

Seuraa blogiani myös Instagramissa: @thebeautybeneath
Facebookissa: thebeautybeneathblog

Twitterissä: Jaminamaria_

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: