Beneath,  Family

Kaksitoista päivää

Aika kuluu ihan hujauksessa vaikka päivät viettäisikin vain kotosalla tai sen lähiympäristöissä. Tyttärellämme on nyt ikää kaksitoista päivää, enkä tosiaan voi uskoa selvinneeni niin monta vuorokautta vähäisillä yöunilla!

Viimeiset kaksitoista päivää on mennyt vauvaa ihastelevia vieraita vastaanottaessa,  kotia hoitaessa, naapureiden kanssa pihalla ollessa, kuumeessa (onneksi vain minä), vesikatkon uhreina ja Netflixiä kuluttaen. Ja tietenkin vain nuuskiessa ihanaa vauvaa <3

Ai niin ja saimme jopa nimen keksittyä pikku prinsessallemme, vihdoinkin. Ei se kestänyt kuin kaksitoista päivää plus koko raskausaika… Vaikka kuinka olen kaksitoistavuotiaasta lähtien ideoinut lasteni nimiä 😛 Toiselle lapselle oli paljon vaikeampi keksiä nimi kuin ensimmäiselle, en kyllä tiedä miksi!

Nimenantojuhlaa tulemme viettämään ensi kuun lopussa. En aio kuitenkaan kiirehtiä juhlien suunnittelua tai järjestämistä, nyt kun yöunet ovat sen verran vähällä ja uusi arki kahden lapsen kanssa vaatii ihan eri tavalla keskittymistä ja energiaa kuin vielä parin viikon takainen yhden lapsen vanhemmuus. Kutsut tulee kuitenkin lähettää ja vihdoinkin päättää, että meinaatko itse leipoa kakun vai annanko ammattilaiselle vastuun tarjoilujen makeasta puolesta. Kirjoitan juhlista vielä oman postauksensa, kunhan suunnitelmat vielä selkenevät.

Tällaista meille (kyllä, minä ja vauva olemme edelleen aivan symbioosissa :D) kuuluu tällä hetkellä. Kunhan olen taas voimissani, pyrin postailemaan hieman tiheämpään tahtiin kuin kerta viikkoon!

xx,

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: