Leisure

Kakkuideoita nimijuhlaan

 

Vietämme tyttäremme nimijuhlaa tämän kuun lopussa, joten mieleni käy kierroksilla mitä tulee juhlien suunnitteluun. Tällä kertaa aion suosiolla passata kakun leivontavastuun ammattilaiselle ja itse keskittyä juhlan muihin järjestelyihin sekä tarjoilun suolaiseen puoleen.

Kuten yllä olevista kuvista näkyy, arvata saattaa, että teemaväri on vaaleanpunaisen eri sävyt. Vaikka muualla en niin vaaleanpunaista suosi tytöllä, niin on leivonnassa kuitenkin sen käyttö suotavaa, sillä esimerkiksi marjoista saa sitä väriä ihan luontaisesti eikä tarvitse välttämättä leikkiä elintarvikeväreillä juuri ollenkaan.

Tilaushaaveissa on ombré kermakakku, jonka päällä komeilisi etunimen lisäksi marenkeja ja macaronseja, namnam! Ajattelin samalla tilata vielä erikseenkin macaronseja sekä leipoa itse vielä maidottomia ja gluteenittomia mokkapaloja vieraille, joilla on ruokarajoituksia.

Nimijuhlaa juhlitaan lounasajan jälkeen, jolloin panostus on tosiaan makeassa puolessa. Suolaisia herkkuja edustavat tällä kertaa gluteenittomat piirakat ja täytetyt ruisnapit.

Vieraita on tulossa noin kaksikymmentä, joten hirveän isoista juhlista ei ole kyse, tälle kertaa kanssamme juhlii lähisukulaiset ja lastemme kummit. Energiaa minulla ei riitä suurempiin pippaloihin!

Tässä jaossa siis vasta suunnitelma, laitan sitten toteutuksesta (kakusta ja juhlista) vielä erikseen kuvia 🙂 Kamerani tai sen muistikortti on tosin viime aikoina kettuillut minulle, eli toivottavasti saisin sen toimimaan ja voisin jättää puhelimeni kameran käytön vähemmälle…

Nyt takaisin päikkäreille, se on tämän viikonlopun teema, en aio nimittäin tehdä mitään ylimääräistä, sillä muun muassa eilinen meni plörinäksi yllättävän Jorvivierailun takia… Kaikki on kuitenkin onneksi kunnossa, mutta nyt vain väsyttää niin pirun paljon!

Eli toivotan kaikille mahdollisimman rentoa viikonloppua ja syyslomaa niille, kenellä sellainen luksuksen mahdollisuus on! <3

xx

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: