Home

Joulun tunnelmaa olohuoneessa

On ihan erilainen inspiraatio siivoilla kotona, kun ympärille on ripotellut hieman joulun tunnelmaa <3 Kynttilät lepattavat, taustalla soi Spotifysta löydetty Joulun pianoklassikot ja liedellä lämpiää glögi palkkioksi siivouksesta!

Vielä en ole kaivanut ihan kaikkia joulukoristeita esiin. Olen sen sijaan erilaisin tekstiilein tuonut joulun tunnelmaa meidän kotiimme. Koristetyynyt ja viltit sekä olohuonetta koristava kultainen verho ovat avainasemassa oikean tunnelman luomisessa. Haaveena olisi jouluiset lakanat, mutta taitaa jäädä vielä haaveeksi tänä vuonna, kun kodin sisustukseen on satsattu tänä vuonna jo muuten niin paljon. Luvassa tälle vuodelle on vielä ainakin meidän makuuhuoneeseen liittyvää postausta, sillä sinne on tulossa muutamia uusia juttuja piakoin!

Olen todella tyytyväinen meidän nykyiseen sohvanurkkaukseen, mutta vielä kaipaisin siihen seinähyllyä, jolle saisi aseteltua viherkasveja tuomaan lisää eloa. En tosiaan tykkää sellaisesta kliinisestä valkoisesta lookista sisustuksessa vaan pitää olla väriä elämässä (ja kodissa), sisustuksen olematta kuitenkaan täysi värien sekamelskakaan. Kultainen keskitie siis tässäkin asiassa on paras vaihtoehto!

Miten te olette luoneet joulun tunnelmaa kotiinne vai saako teidän kotinne olla ympäri vuoden samanlainen?

Marraskuun viimeistä viedään, ihan uskomatonta miten aika kuluu, vaikka tämä kuukausikin on ollut melko synkkä ja sateinen (=tylsähkö)! Huomenna sitten saa alkaa ihan kunnolla popittamaan joulumusiikkia ja kaivaa vaikka tonttulakitkin esiin! Ai että, niin se vuosi taas vain vierähti…

Tunnelmallista torstaita kaikille!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: