Home

Ideoita pieneen WC-tilaan

Lupasin pari postausta taaksepäin julkaisevani lisää sisustusjuttuja lähiaikoina. Vaikka ihan vielä remppaaminen ei ole meille ajankohtaista, saa sitä tyttö aina haaveilla. Tarkoitus olisi siis jossakin vaiheessa käydä käsiksi yläkertamme pikkuvessaan, joka on auttamattaan jäänyt ysärin syövereihin… Tässä vasemmalla hieman suuntaa antava kuva siitä, mitä haluaisin vessallemme tehdä (Pinterest).

Värimaailma olisi rakastamaani navy-tyyliä, eli siis tummansinisen, valkoisen ja tumman puun sekä kultaisten yksityiskohtien yhdistelmä. On jo ehkä joillekin käynyt selväksi, ettei valkoisella sisustaminen ole minun juttuni, vaan kodista ja sen huoneista pitää löytyä luonnetta. Ajattomuuden ehdoilla.

Kuvassa näkyvän valkoisen puupaneeliseinän ja lattian sijaan laittaisin valkoisia laattoja ja pelkän lavuaarin sijaan allaskaappia kunnon säilytystiloineen. Pienen tilan käytännöllisyys ja helppohoitoisuus kunniaan. Tähän alle olen listannut kaupoista bongaamiani tärkeitä yksityiskohtia: esimerkiksi korkean mallinen pesuallashana on aivan ehdoton pikkulapsiperheessä ja sellainen meiltä löytyykin jo alakerran rempatusta kylpyhuoneesta. Toinen tärkeä toive on peilikaapin sijaan ripustaa seinälle kaunis peili ja siihen sitten jonkinlaista hyllyä tummasta puusta viereen säilytystä varten. Mutta näitä ideoita vielä mallaillaan ja lopputulos saattaa tietysti olla aivan erilainen, mitä nyt kuvittelen, mutta jostainhan on hyvä aloittaa!

 Peili Zara Home

Allaskaappi K-Rauta

Pesuallashana K-Rauta

Tähän vielä muutama inspiraatiokuva Pinterestistäni, joista kaikista voisin napata joitain yksityiskohtia meidän yläkerran pikkuvessaan!

Eilen starttasi 40. raskausviikko ( ja toivottavasti viimeinen!) ja sen kunniaksi on nyt kotimme siivottuna lähes lattiasta kattoon. Fiilis on kaiken kaikkiaan hyvä ja odottava. Kaikki on valmista vauvan tuloa varten, meidän esikoinen mukaan lukien. Joka ilta nukkumaan mennessäni pohdiskelenkin, että olisikohan tuleva yö jo se yö kun alkaisi supistelemaan, mutta lähinnä vaan tunnen niitä peruskipuja, mitkä ovat jo pari viikkoa olleet läsnä. Saapa siis nähdä, milloin meidän pienokainen malttaa ilmoitella itsensä saapuvaksi!

Rentouttavaa sunnunai-iltaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

xx María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: