The Beauty Beneath

Home

HOME TOUR: Olohuone

Ensimmäinen huone meidän kodista, jota kehtaa esitellä on olohuone. Vielä tosin sekin kaipaa uudet lamput, pari taulua sekä television seinille ja verhot pestyä, niin sitten se olisi valmis. Ainakin toistaiseksi. Tässä nyt puhelimella räpsitty kuvagalleria meidän olohuoneesta, olkaa hyvä!

Me emme ostaneet mitään uutta olohuoneeseemme, sillä se on neliöiltään pienempi kuin edellinen. Saimme kuitenkin mahdutettua kaikki toivomamme huonekalut uuteen tilaan, joten mikäs sen parempi.

Vanhoista huonekaluistamme mukaan tuli: Iskusta 10 vuotta sitten ostamamme sohva, Ikeasta ostettu matto, sohvapöydät, tv-taso ja vitriini. Taulut ovat mummuni käsialaa, upeat akvarelliteokset kauniista merimaisemista!

Ainoa asia, mikä piti ostaa olohuonetta varten oli seinämaali. Tykkäsimme edellisen olohuoneemme tehosteväriseinästä niin kovasti, että uskalsimme toteuttaa haaveeni koko huoneen maalaamisesta samalla sävyllä. Valkoiset seinät eivät ole minun juttuni ollenkaan!

Olohuoneen väreinä siis toimii beigen ja hiekan eri sävyt. Sohvamme on tumman ruskea ja maalaamme seinä on vaalea beige, Tikkurilan maalisävykartasta sellainen kuin X845 Kashmir. Edellisen olohuoneemme seinän väri oli nimeltään Shaali eli samalla kotoilusävylinjalla mennään!

Koko kotimme ”pääväri” on sininen ja tarkemmin sanottuna vielä tummansininen. Sitä löytyy lähes jokaisesta huoneesta jollakin tavalla. Olohuoneessa siniset sävyt näkyvät esimerkiksi tyynyliinoissa ja matossa.

Sinisen ja beigen sävymaailman lisäksi olohuoneestamme löytyy ripaus kultaisia ja messinkisiä yksityiskohtia sekä valkoista, jota pääasiassa löytyy huonekaluista ja verhoista.

Vaikka olohuone on kooltaan pienempi kuin edellinen oli ihana todeta, että onnistuin samaan minun suloiset teeastiastoni esille vitriiniin matkamuistojemme kaveriksi ja tylsät viinilasit piiloon keittiön kaappeihimme!

Mitäs pidätte olohuoneemme tunnelmasta?

Vastaa