Leisure

Herkullista Vappua!

Se olisi yksi suomalaisten lempiajankohdista käsillä, nimittäin vappu. Tällä kertaa vielä kävi niin onnekkaasti, että pyhäpäivä sattui maanantaille, joten todella monella suomalaisella on tämä viikonloppu pidennetty vapaa, hurraa!

Itsellänikin on tässä parin viikon työrupeama, josta puolet on leimattu, joten on kiva saada hengähtää välissä ja palata ensi viikolla uusin energioin työn pariin. Näin raskauden ollessa puolessa välissä, alkaa jo iltapäivän puolella tuntumaan siltä, että työskentelisin ennemminkin vaellusoppaana kun tavallisessa päivätyössä. Tosin, joudun kyllä nousemaan kolmanteen kerrokseen useamman kerran työpäiväni aikana, joten kyllä se jo saakin tuntua, huh!

Tälle vapulle ei ole mitään kovin erikoisia suunnitelmia, ainoa vierailu mikä on lyöty lukkoon on maanantain vappupäivän brunssi ystäväpariskuntien kesken. Aattonakin olisi mahdollisuus lähteä ”ulkoilemaan”, mutta saa nyt nähdä miten sitä jaksaa tässä tilassa iltaa myöten juhlia, vaikka haluaisikin ja lastenhoitajakin päivystää.

Juhlista puheenollen,  meillä oli töissä eilen hieman tavallisesta poikkeava päivä ja siitä syystä oli herkkujakin tarjolla, nimittäin mokkapaloja… Niistä inspiroituneena (lue raskaana olevan himot) päätin tänään leipoa pellillisen mokkapaloja itsekin! Kuvissa lopputulos (ohje täältä)<3
Sidenote: maistoin eilen siis vain yhden mokkapalan, säästelin tälle päivälle ja viikonlopulle sitten loput mässäilyt, ei mun raskaushimot niin överiksi ole menneet! 😉

Tänään tuli jälleen käytyä lempijuhlaputiikissani, nimittäin Confetissa. Olin menossa ostamaan vain nonparelleja, mutta mukaan kuitenkin tarttui myös donitsivuoka ja pojalle vappupallo (ihan vain vinkkinä, että Confetista saa edullisemmin niitä, kuin miltään vapputorilta). Aion siis vielä viikonlopun aikana kokeilla ensi kertaa elämässäni myös donitseja, mieheni suurimpia herkkuja!

Meidän vappuviikonloppu vietetään siis aikalailla herkutellen. Minkälaisia suunnitelmia teillä on aatoksi tai päiväksi?

Iloista (ja aurinkoista) vappua!

xx, María

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: