Inspiration

HELLO YELLOW

Mikä muukaan väri sopisi paremmin kuumaan alkukesään kuin auringonkeltainen? Olen jo useampana kesänä etsinyt täydellistä kesämekkoa keltaisessa sävyssä ja tänä vuonna satuin ihan vahingossa bongaamaan Hennesiltä off-shoulder-mallisen mekon! Jo tässä postauksessa saatoitte nähdä kyseisen mekon päälläni. Tämä mekkoni on todellinen aamukiireiden pelastaja, sillä se on niin helppo vaan vetäistä päälle, laittaa sandaalit jalkaan ja that’s it, näyttävä asu on valmis! Keltainen väri tekee sen, ettei hirveästi tarvitse nähdä vaivaa asun näyttävyyden eteen, se kyllä hoitaa sen homman kotiin ihan 6-0.

Keltainen väri on tullut jäädäkseen, ainakin aina ensi talveen saakka. Alle keräsin hieman inspiraatiokuvia kesän ja tulevan syksyn keltaiseen pukeutumiseen catwalkeilta. Nyt jos koskaan on aika repäistä ja olla rohkea värien kanssa, sillä tällä hetkellä muoti maailma on värikkäämpää kuin vähään aikaan! Kirkkaita värejä saa ja pitää käyttää. Keltainen on vielä siitä kiva väri, että se sopii kyllä todella monelle ja siitä on monia sävyjä saatavilla,kuten burned ocra, eggshell, corn, banana, lemon, mustard ja niin edelleen… Näköjään ruokateemalla mennään!

I’ve noticed that catwalks for this summer and the following autumn were filled with the colour yellow, in its every shade. Not only the clothes but the accessories as well, like boots, hats and bags. Would you be able to pull of yellow? In my opinion it’s a colour that would fit many, but only few are brave enough to wear it… What do you think about the colour?

Trussardi / Valentin Yudashkin / Bottega Veneta / Elie Saab / Elie Saab / Lanvin / Ralph & Russo / Lemaire / Lacoste

Tässä vielä omia suosikkejani keltaisen eri sävyissä poimittuna muun muassa Zalandolta, Hennes & Mauritzilta ja Bubbleroomista, viimeisenä se mekko, joka löytyy minulta!

H&M / Calvin Klein / Dagmar / Mint & Berry / River Island / Dorothy Perkins / Marc O’Polo / Mint & Berry / Selected Femme / Missguided / Anna Field / H&M

Uskaltaisitko sinä pukeutua keltaisiin? Vai onko jokin muu kirkas väri vienyt sydäntäsi viime aikoina?

Tulevana viikonloppuna juhlitaan monia juhlia, koulujen päättäjäisiä, ylioppilasjuhlia, valmistujaisia ja ehkä jopa häitäkin. Meillä taas on suunnitelmissa lauantaina laittaa terassejamme kesäkuntoon ja sunnuntaina sitten grillailla ystävien luona kesäloman (yhden meistä) alkajaisiksi. Ehkäpä sitä voisi laittaa hieman väriä päälle sen kunniaksi!

Aurinkoista torstaita!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: