The Beauty Beneath

Juhlasuunnittelu

Rakastan muistella hyviä juhlia ja viettämääni laatuaikaa ystävieni ja hyvän ruoan parissa. Rakastan juhlien, kokoontumisten, brunssien ja illallisten järjestämistä ja emännöimistä rakkaimmilleni mutta myös suuremmalle joukolle. 

En malta odottaa, että saan toimia kunniatehtävässä kaasona rakkaan ystäväni häissä ja saan ottaa vastaan haasteen luoda jotakin kaunista ja mieleenpainuvaa jollekin erityiselle. Kun suunnittelen juhlia, olipa kyseessä sitten teekutsut tai vauvankutsut, haluan saada vieraat tuntemaan olonsa rennoksi ja nauttimaan toistensa seurasta. 

Haluan järjestää teemajuhlia ja panostaa niihin täysillä! Pukeutuminen eri tilaisuuksiin on myös hauskaa, enkä ikinä unohtaisi pukukoodia, vaikka kyseessä ei olisikaan pukujuhla! 

Tällä sivulla haluan jakaa muistoni järjestämistäni ja isännöimistäni juhlista, mutta myös jakaa inspiraatiota ja juhlaideoita kaikille, jotka saattavat kamppailla teemojen, koristeiden tai jopa reseptien kanssa. 

Juomat ovat tärkeä osa juhlia riippumatta siitä, onko kyse alkoholittomasta tai ei, joten niille on oma osio myös tällä sivustolla. Käy kurkkaamassa juhlajuomasuosikkini! 

Suomessa meillä on tämä sanonta ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.” Tämä sanonta on täydellinen mitä tulee juhlien suunnitteluun ja vieraiden viihdyttämiseen. Juhlat ilman asianmukaista suunnittelua ovat yleensä yhtä kaaosta ainakin emännälle. Hyvin suunniteltu ja järjestetty juhla pitää emännän pään viileänä ja juhlatunnelmakin rento. Jokainen tapahtuma tarvitsee vähän rakkautta ja huolenpitoa, jotta juhlasta saadaan aikaiseksi upeita muistoja!

She had a cocktail in her hands and confetti in her hair.
- Kate Spade

reseptit
Reseptit
juomatarjoilu
Juomatarjoilut
Tee-Se-Itse
Suunnittelu
Kukat
Kutsut

Anything is possible with a little lipstick and a bottle of champagne. - Unknown