The Beauty Beneath

Jaminamaría Photography
Beneath,  Leisure

Elokuun kuulumiset

Viime kirjoituksesta on jo pari viikkoa ja ajattelinkin seuraavaksi kertoa elokuun kuulumiset. Kulunut kuukausi on lähtenyt nopeasti käyntiin ja uskomatonta, mutta kyllä, olemme jo puolessa välissä kuuta! Niin paljon on tapahtunut kaikenlaista, että päivät ovat vain hujahtaneet ohi.

Ystävien häät

Elokuun ikimuistoisin tapahtuma oli ehdottomasti ystävieni kauan odotetut häät, jotka juhlittiin vihdoin viikko sitten perjantaina. Koko juhlaviikonloppu oli kertakaikkiaan onnistunut ja niin kaunis. Oli ilo toimia kaasona tänä kesänä kaksi kertaa. Molemmista juhlista jäi käteen niin ihanat muistot! Ps. Hankkimani kaasonmekko toimitti juhla-asuni virkaa täydellisesti, me kaasot näytimme niin hyviltä yhdessä (morsian tietty oli ihan omaa luokkaansa!), vaikka itse sanonkin. Tässä linkki Instagramin kuvaan meistä kaasoista mekoissamme.

blog photo
blogger photo

Uusi työpaikka

Ennen viime viikon hääjuhlia ehdin käymään muutamissa työhaastatteluissa. Niiden myötä onnistuin saamaan seuraavalle lukuvuodelle työpaikan, jes. Viime sunnuntaina teimme perheen kesken päiväretken Särkänniemeen Tampereelle, joka oli hyväksikoettu lopetus kesälomalle. Tällä viikolla olenkin siis aikalailla ollut jo töiden parissa.

Alunperin suunnitelmani oli käyttää tuleva lukuvuosi niin, että opiskelisin ja tekisin opintojen ohessa vain lyhyempiä sijaisuuksia. Koko kesä meni kuitenkin yrittäessä hankkia taloudellista tukea opintoihini ja siinä epäonnistuessani koin, että oli vain hyväksyttävä se fakta, että voin opiskella vain töitteni ohessa, mitä ja miten kerkeän.

Onneksi kuitenkin saamani työpaikka ja -yhteisö vaikuttaa kivalta ja kutsuvalta niin, että on ilo mennä töihin. On tietysti harmi jättää taakseen upeita ja ihania kollegoita, mutta parhaimmat toki säilyvät mukana elämässä, vaikka fyysisesti ei nähtäisi enää päivittäin. Olen vaan luonteeltani niin kiintyvää tyyppiä, että ikävä tulee helposti!

jaminamaria-photography

Viime vuosi oli monella tapaa työläs, niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että tämä vuosi tulee menemään eri tavalla ja on kivoja asioita tulossa. Pitää muistaa myös se, että omasta asenteesta on todella moni asia kiinni ja moneen pystyy vaikuttamaan, niin halutessaan.

Pieni esikoululainen

Tärkeimpänä elokuun kuulumisena vielä se, että meidän esikoinen aloitti esikoulunsa eilen! En voi uskoa, että siitä on reilut kuusi vuotta, kun häntä synnäriltä kannoimme kotiin. Voi jopa sanoa, että hänen koulutaipaleensa alkoi nyt. Onneksi hän on kuitenkin vielä se sama pieni ihminen, kuin synnäriltä tullessaan. Se, joka rakastaa saada hellyyttä ja huomiota perheeltään! <3

Huomenna minä suuntaan juhlistamaan kolmen ystäväni kolmekymppisiä mökille, keskelle ei mitään. Mikä kuulostaa ihan järkevältä ratkaisulta näin poikkeusaikoina. Kivat kekkerit on varmasti tiedossa!

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Pysykää terveinä!

Vastaa