Family,  Home

Birthposters

Lupasin Instagramini puolella viime viikolla paljastaa, millainen yllätys suloisen pupulogon takaa löytyy, olkaapa hyvät:

Tilasin (pikku-)joululahjaksi itselleni/lapsillemme syntymätiedoilla varustetut posterit Adore Us Babies -nimiseltä verkkosivustolta. Kehystin posterit Ikean valkeilla kehyksillä ja ta-daa, suloiset lahjat ovat valmiita!

Samaisesta verkkokaupasta saisi vaikka mitä ihania juttuja tilattua lapsille, koristepupuista suloisiin vaatteisiin, mutta tällä kertaa tilasin nämä posterit, joista olen pitkään haaveillut lastenhuoneiden seiniä koristamaan.

Puput ovat muuten meillä The Thing, niitä on pehmoleluina monen monta sorttia, sekä lastenvaatteissa, kirjoissa ja kuvina ja ties missä muualla! En tiedä johtuuko se siitä, että olen aina tykännyt kaneista ja pari sellaista omistanutkin lapsena/nuorena. Söpöjä ne ainakin ovat!

Tällaiset posterit ovat muuten todella hyvä idea myös kummilahjaksi tai kastelahjaksi vastasyntyneelle. Pikkulapset kun eivät oikein lahjojen päälle ymmärrä, niin on vielä mahdollista lahjoa tällaisella suloisella ja kauniilla lahjalla lelujen sijaan. Plussana näissä on se, että nämä säilyvät muistoina läpi elämän kun taas lelut usein laitetaan jossakin vaiheessa eteenpäin.

Meillä muutenkin arvostetaan lahjoina leluja enemmän esimerkiksi kirjoja, liikkumista tai luovuutta kehittäviä tavaroita tai asioita, joista jää muisto tai syntyy kokemuksia. Kasvatusalan ammattilaisena erityisesti arvostan kaikkea, josta voi oppia jotakin tai harjoittaa uusia taitoja. Onneksemme ainakin esikoisemme on ollut tähän mennessä tyytyväinen lahjoihinsa, vaikka kyllä noita lelulehtiä selatessa ”joulun toivelista” olisi aika pitkällään nimenomaan kaikesta ohimenevästä ”krääsästä”! Kaipa pukki sieltä listalta jonkun toivelahjan on antamassakin… 😀

Jokos siellä on toivelistoja luotu/toteutettu? Itse sain eilen viimeiset lahjat hankittua (jes, olen ajoissa!) ja nyt olisi jäljellä enää paketointi ja joidenkin lahjojen postitus… Joulumieli on kyllä jo korkealla, vaikka kuukausikaan ei ole vielä oikea! Tosin ulkona on ihan jouluinen fiilis jo, kun lunta on paljon ja se jopa pysyy paikallaan <3

Ihanaa tiistaita kaikille!

XX

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: