Leisure

A BUZY AUTUMN BREAK

Meidän koko perhe lomailee tällä viikolla päiväkotien syyslomien myötä. Itselläni tavoitteena on kirjoittaa gradu palautuskuntoon tulevalla viikolla. Oloni on jotenkin absurdi, kun ajattelenkin aikaa, jolloin minun ei tarvitse enää ’graduilla’. Tai opiskella (vaikka uskon löytäväni itseni koulun penkiltä taas lähiaikoina… Minkä ikuinen opiskelija luonnolleen voi?). Ehkä minua jopa ahdistaa ajatus siitä, että tulevaisuudessa on aikaa tehdä ”kaikkea” tai vaikkapa ”ei mitään” näin halutessani. Olen kyllä hirmutyytyväinen, että olen parhaillaan työelämässä, sillä ainakin minulla on jotain tekemistä, kun tämä graduilu loppuu.

Suurin osa lomaviikostani tulee siis vietettyä kirjastoissa, mutta haaveenani on myös liikkua jollakin tapaa joka päivä, joko yksin, kaverin tai perheen kanssa. Ajattelin myös kehitellä kuvausmateriaalia blogiin ja päivitellä somea jonkin verran. Lisäksi pari kirjaa tulisi lukea loppuun ja puuhailla hieman käsitöiden parissa. Minulla on sekä virkkaus- että neulomistyö kesken, kesäisestä ompeluprojektista puhumattakaan. Kyllä, olen innostunut luomaan itse, pitkästä aikaa!

Kovin kunnianhimoiseltahan suunnitelmani kuulostaa, mutta paljastettakoon, että suurin osa suunnitelmistani tulee tapahtumaan iltaisin kello 20-21 välillä ja ne mitä siinä ajassa en ehdi, siirtynee eteenpäin, no big deal. Aion nimittäin ehdottomasti mennä nukkumaan jo kello 21! Olen tehnyt niin jo parina iltana tällä viikolla ja ai että, miten olo on parempi ja maailma näyttää paremmalta aamulla, kun on ”kylläinen riittävästä unesta”. Suosittelen!

Kaikenlaista tekemistä siis olisi ja kaikenlaista pitäisi hankkia myöskin… (Ajankääntäjä olisi kyllä käytännöllinen kapistus, tietäjät tietää) Lapsille muun muassa on vielä jotkin syys- ja talvikauden hankinnat tekemättä, vaikka niitäkin olen jo suunnitellut mielessäni. Omaan vaatevarastooni olen melko tyytyväinen tällä hetkellä, sillä vihdoinkin, kahden vuoden tauon jälkeen mahdun suurimpaan osaan vanhoista takeistani, kengät ovat viime kauden jäljiltä hyvässä kuosissa ja asusteet ajattomia, tyylilleni ominaisesti, jolloin en koe suurta himoa lähteä kaupoille uutuuksia hypistelemään. Mitä nyt salaa saatan haaveilla eräästä teddy-takista, niin tiedän paremmin, että sellaiset muodin oikut ovat usein niin nopeasti ohi meneviä, että niitä on turha lähteä hankkimaan. Suurimpana syynä kuitenkin monen heräteostoksen kauppaan jäämiselle on se, että kun usein minulle käy niin, että sellaiset tavarat alkavat parin käytön jälkeen viemään turhaa tilaa kaapeista. Hyvänlaatuisesta organisointikyvystäni huolimatta en siltikään osaa pitää vaatekaappejani järjestyksessä viikkoakaan, joten on vain parempi, että mitä vähemmän turhuuksia niistä löytyy!

Onkos siellä muita syyslomalaisia? Minkälaisia suunnitelmia sinulla on tulevalle (vapaa-)viikolle?

Photos by Pinja Edit by me

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: