Inspiration

3 JEANS, 3 LOOKS

Kesäkuukaudet tulevat meille vinhaa vauhtia ja ihan odotetusti Suomen kesä tarjoaa hyvin hyvin vaihtelevaa säätä. Suomalaiset ovat varmasti maailman kärkisijoilla, mitä tulee kerrospukeutumisen hallintaan. Oikeat materiaalivalinnat auttavat tietenkin myös selviytymään tässä oikukkaassa kevät-kesäsäässä. Itse turvaudun farkkuihin usein arkipukeutumisessani niiden ollessa aina helpot ja mukavat, tietenkään unohtamatta sitä, että farkut ovat ratsastaneet trendien aallonharjalla jo useita kymmeniä vuosia.

Itse omistan viidet farkut, joista kolme jo mahtuvat päälleni puoli vuotta raskauden jälkeen. Olen ehdoton Levi’s-fani ja muita farkkuja minulta ei löydykään. Syy siihen miksi minulla on kuitenkin vain Leviksiä on se, että olen ollut laiska etsimään mitään yhtä hyviä tai jopa parempia, koska Levikset nyt vain toimivat minulla. Ne kolmet farkut mitkä nyt ovat käytössäni, löytyvät minulla mallissa Mile High Super Skinny Jeans, jotka ulottuvat ylös vyötärölle asti. Rakastan korkeita vyötäröitä oli kyse sitten housuista tai hameista! Eipähän ainakaan vilku mitkään väärät kehonosat muille, heh. Näissä farkuissa on puuvillan lisäksi hieman elastaania, joten ne tosiaan istuvat hyvin eivätkä vaadi samanlaista sisäänajoa, mitä 100%  puuvillafarkut vaativat.

On todella helppoa yhdistellä eri tyylejä farkkuihin. Arjessa kun useimmiten haluaa näyttää pienellä vaivalla hyvältä, on hyvä miettiä jo farkkuja hankittaessa omaa tyyliä ja niitä vaatteita, joita kaapista jo valmiiksi löytyy. Minulla on farkkuja kolmessa värissä: Night (musta), High Society (tummansininen) ja La La Land (vaaleansininen), jotka ovat siis Leviksen yllä mainitun mallin värisävyjä.

Tähän postaukseen halusin koota hieman ideoita eri vaateyhdistelmistä farkkujen kanssa pohjautuen eri tyyleihin, joskin naisellisiin tyyleihin. Alla esittelen seuraavat tyylit yhdistellen niitä omasta kaapista löytyviin farkkuihini. Kunkin vaatekollaasin alta löytyy linkit kuvissa oleviin vaatteisiin (ei mainos).
Flirty_flowergirl_blueFlirty Flower Girl:S. Oliver kukkapaita/ Miss Selfridge off-shoulder/ Levi’s La La Land/ Anna Field -ballerinat

Parisian_chic_blackParisian Chic:Levi’s Night, B. Young -toppi, New Look -pusero, Call it Spring -nilkkurit

Classy_Feminine_BlueClassic & Feminine:Levi’s High Society, New Look -pitsitoppiDorothy Perkins -pusero, Vila -röyhelötoppi, S. Oliver -sandaletit

Mikä on sinun suosikkisi? Oletko kukkien ystävä, tumman puhuva femme fatale vai suositko enemmän klassista ilmettä vaatteissasi?

Seuraa blogiani myös Instagramissa: @thebeautybeneath
Facebookissa: thebeautybeneathblog

Twitterissä: Jaminamaria_

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: